23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Autodesk Inventor Factory Design

I alt DKK 12.600 ekskl. moms
Periode(r)
Løbende optagelse

Målgruppe
Inventor Factory kurset er en udvidelse til Inventor Produktkonfiguration hvor der medtages alle de overbygninger til konfigurations modeller (assets) som Factory Modulet i Inventor byder på.

Kurset er målrettet til Inventor Factory brugere. Der undervises i de værktøjer, der er tilgængelige i Inventor Factory Design.

Dit udbytte
Du vil have en sikker fornemmelse for, hvordan du skal gribe Layout genereringen an, og hvordan integrationen imellem 2D og 3D Layout fungerer. Du vil desuden være i stand til, at kunne visualisere dine layouts, hvilket bruges i enten salgs fasen eller i forbindelse med implementering af løsningen hos dine kunder.

Mål
Målet med kurset er at give dig en sikker fornemmelse for, hvordan Layout flowet er, og tilstrækkeligt viden, så du kan opbygge de intelligente 2D og 3D komponenter, som du skal bruge i dine Layouts. Du kan bygge dine Layouts i det miljø / den bygning, løsningen skal implementeres i, så du med sikkerhed ved, at der ikke sker utilsigtede kollisioner. Du kan efter endt kursus arbejde med flere forskellige filformater og sammensætte disse i et Master layout.

Indhold
- Håndtering af bygninger
- Opbygning og publicering af asset
- Opbygning af 2D Layout
- Opbygning af 3D Layout
- Visualisering af Layouts
- Opbygning af master Layout

Form
Vi gennemgår et typisk forløb, fra tilretning af bygning, optegning og publicering af assets, generering af 2D-og 3D layouts, visualisering og analyse på master layout.

Mødetidspunkt
Mødetid kl. 8.45 til en kop kaffe/te og morgenbrød.
Selve undervisningen starter kl. 9.00 og slutter kl. 16.00, med mindre andet aftales mellem instruktør og kursister. 

Varighed 4 dage.
Der er 30 dages fri support efter hvert kursus i relation til det underviste materiale, så er vi sikre på at I kommer bedst mulig i gang med jeres nye teknikker og værktøjer. 

Mere information

Invent A/S
Ursusvej 3
8464 Galten
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34610762
P nummer: 1017783188

Undervisningsadresse

Ursusvej 3
8464 Galten
Danmark

Send til en kollega

0.047