23948sdkhjf

Faglig ledelse

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
15. april 2020

12. juni 2020
Dit udbytte

Du kommer til at kunne lede og styre konkrete opgaveløsninger i forbindelse med:

  • Den faglige udvikling
  • Den faglige kvalitet
  • Relationer og personer, der løser faglige opgaver

Derudover opnår du færdigheder til at kortlægge din egen organisations kompetencemæssige status, og på baggrund af denne skabe grundlag for ledelse af den professionelle udvikling. 

Du får ligeledes værktøjer til klart at kommunikere retningen for opgaveløsningen og fastlægge udviklingsmål, der understøtter opgaveløsningen. Derudover bliver dit udbytte:  

  • At kulturudvikle og lede den faglige udvikling i samarbejde med dine kollegaer
  • Identificere egne og din organisations udviklingsbehov inden for ledelse  
Læs hele beskrivelsen Det faglige indhold

Modulet indeholder de nyeste og mest relevante teorier og metoder inden for faglig ledelse.

Læs hele beskrivelsen

Modulet er for dig, der har erfaring inden for ledelse, og gerne vil dygtiggøre dig endnu mere, når det kommer til processer og planlægning.

Undervisningen inddrager aktivt nye læringsformer og sigter mod at udvikle, inspirere og udfordre dig som leder. Det sker bl.a. gennem en dynamisk vekselvirkning mellem teoretiske oplæg, dialog og refleksion.

Det er forventet, at du bidrager aktivt i undervisningen ved at inddrage problemstillinger, fortællinger og eksempler fra din ledelsespraksis. Desuden skal du arbejde med at forankre læring og refleksion i din ledelseskontekst.

Undervisningen vil i høj grad være praksisrelateret, hvilket giver dig reel mulighed for at opnå nye perspektiver på lederskab. Samtidig giver det dig konkrete handlemuligheder i forhold til forandringsledelse i din virksomhed eller organisation.

For at blive optaget på Diplomuddannelsen i Ledelse skal du have:

  • En relevant adgangsgivende uddannelse mindst på niveau med en erhvervsakademiuddannelse eller en relevant videregående voksenuddannelse (VVU)
  • Mindst 2 års relevant erhvervserfaring efter gennemført adgangsgivende uddannelse

Ansøgere med andre og tilsvarende forudsætninger kan optages på baggrund af en realkompetencevurdering. Læs om realkompetencevurdering.

 

     

Undervisningsadresse

VIA, Chr. M. Østergaards Vej 4, 8700 Horsens

Send til en kollega

0.342