23948sdkhjf

Gastronomi uden fødevareallergi

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
16. januar 2019

17. januar 2019
Gastronomi uden fødevareallergi Skolefagkode: 48138
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 236,00 kr.
Pris for ledige: 1450,50 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1450,50 kr.

Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte), der er beskæftiget med madfremstilling i restaurationskøkkener, caféer, kantiner og lignende.

Formål:
Deltageren vil få viden om, hvilke fødevarer, der oftest giver allergiske reaktioner - hvordan man kan erstatte disse ingredienser med andre fødevarer, så retten stadig er gastronomisk indbydende og velsmagende. Deltageren vil kunne informere gæster om de allergener, der er i retterne på menuen, og kunne opfylde loven om mærkning af fødevarer.

Indhold:
Deltageren kan ved menuplanlægning og udvikling af retter tage hensyn til de fødevarer, der oftest forårsager allergiske reaktioner. Deltageren kan ved tilberedning erstatte de allergifremkaldende fødevarer, så retterne stadig er gastronomisk indbydende og velsmagende. Deltageren kan udarbejde liste over anvendte ingredienser i de enkelte retter til både gæster og egenkontrol. Deltageren kan informere gæsten om de allergener, der indgår i retterne på menuen, efter gældende lovgivning om mærkning af fødevarer samt vejlede gæsten i relation til fødevareallergi. Deltageren kender symptomerne på allergisk reaktion og kan handle hensigtsmæssigt i disse situationer.

Undervisningsadresse

AARHUS TECH, Campus C, Dollerupvej 4, 8000 Århus CKontaktinformation
Aarhus Tech
Halmstadgade 6
8200 Aarhus N
Danmark

Karen Oxholm Schultz
Telefon: +45 89373533


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.331