ISO 37001 Anti-korruption Inspirationsseminar

I alt DKK 4.000 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Ingen region
Periode(r)
4. oktober 2018

4. oktober 2018

Målsætning
Ønsker du at styrke virksomhedens indsats mod anti-korruption? Dokumenter din indsats for bekæmpelse af bestikkelse overfor alle nøgleinteressenter? Få et systematisk værktøj til håndtering af indsatsen, der omfatter de væsentligste forhold med betydning for anti-korruption? Så er dette det helt rigtige kursus for dig!
Efter gennemførelse af kurset vil deltageren have et grundlæggende kendskab til indholdet i ISO 37001 om anti-korruption og forståelse for, hvad det kræver for at blive certificeret efter den globale standard. Deltageren vil desuden få indsigt i, hvordan den globale standard vil blive fortolket i forbindelse med en audit i Danmark. Endelig vil deltageren blive introduceret til forskelle og ligheder med andre standarder inden for kvalitet (ISO 9001), miljø (ISO 14001) og arbejdsmiljø (ISO 45001).

 

Indhold
Med udgangspunkt i den globale standard ISO 37001 gennemgås de væsentligste forhold i indsatsen for bekæmpelse af bestikkelse og korruption herunder:

  • Bestikkelse og korruption – hvad er det?
  • Indhold i ISO 37001 inklusiv organisation, lederskab, planlægning, support, drift, evaluering og forbedringer
  • Risikoanalyse af væsentlige interessenter og identifikation af risikoområder
  • Etablering af "rimelige og forholdsmæssige" foranstaltninger til forebyggelse af bestikkelse
  • Integration med andre standarder som ISO 9001, ISO 14001 etc.
  • Praktiske cases og øvelser – gennem hele kurset

 

Målgruppe/Forudsætninger
Seminaret henvender sig til medarbejdere med interesse i at styrke indsatsen for anti-korruption. Det kan være medarbejdere med ansvar for et eksisterende ledelsessystem men også HR-medarbejdere og -chefer, jurister, indkøbere og andre med ledelsesansvar vil have glæde af kurset.

 

Elektronisk kursusmateriale
Kursusmaterialet fremsendes til dig pr. mail før kurset. Ønsker du at have kursusmaterialet med i papirform, skal du selv printe det inden kurset. Alle øvelser udleveres på kurset.

 

De nævnte priser er ekskl. moms.

 
 

UNDERVISERE
Michael Poulsen, 

Michael Poulsen har gennemført de første ISO 37001-audits i Danmark og har desuden erfaring fra  en lang række audit i ind- og udland. Han har praktisk erfaring som teknisk chef og kvalitetschef fra to forskellige handelsvirksomheder, og han desuden arbejdet i Danmark, USA, Sydkorea og Kina for Vestas – senest som Site Manager i Taiwan. Han har indgående kendskab til etiske udfordringer, ikke mindst i Sydøstasien, så han har masser af praktiske eksempler til undervisningen.

Undervisningsadresse

Bureau Veritas Business Academy
Oldenborggade 25-31 , 7000 FredericiaKontaktinformation
Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark

Mette Lau
Telefon: +45 25207178


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.515