23948sdkhjf

Den nye ISO 45001 – opgradering, forståelse og fortolkning

I alt DKK 5.700 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Odense Kommune
Periode(r)
11. december 2018

11. december 2018

Formålet med dette kursus er at give dig et godt overblik over den nye arbejdsmiljøledelsesstandard ISO 45001, som snart forventes at erstatte den eksisterende OHSAS 18001. Efter kurset har du en god forståelse for kravene og du er klar til at implementere den nye standard i din virksomhed.

Udbytte:
Efter kurset vil du have fået en god forståelse af:

  • Hvad du skal overveje, når du opgraderer dit ledelsessystem med henblik på at opfylde kravene i den nye "High Level struktur" (HLS)
  • Kravene i den nye ISO 45001 – hvad er nyt i forhold til OHSAS 18001 og hvordan indvirker det på dit arbejdsmiljøledelsessystem
  • Krav og forventninger fra interessenter og deres indvirkning på organisationens rammer og vilkår (kontekst)
  • Risikoanalyse - typer af risici i forbindelse med dine forretningsprocesser
  • Hvordan den nye version af standarden kan medvirke som formidler af bæredygtige forretningsresultater.

Kurset er for:
Arbejdsmiljøchefer, arbejdsmiljøkoordinatorer, direktører og fagfolk, der er involveret i at udvikle et nyt arbejdsmiljøledelsessystem eller forbereder sig på at opgradere det eksisterende arbejdsmiljøledelsessystem til den nye standard.  Undervisere og konsulenter, der er på udkig efter grundlæggende kendskab til ændringerne i den ny arbejdsmiljøledelsesstandard ISO 45001.

Kursusindhold: Væsentlige ændringer i forhold til OHSAS 18001 standarden Introduktion til High Level Structure (HLS) - den fælles ramme for alle ledelsessystemsstandarder  Detaljeret gennemgang (inkl. relevante opgaver) af ændringerne i ISO 45001 standarden i forhold til OHSAS 18001 standarden Overgangsretningslinjer ved konvertering.

Undervisningsadresse

Odense

Send til en kollega

0.23