23948sdkhjf

Cable and Harness

I alt DKK 7.100 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Midtjylland > Horsens Kommune
Periode(r)
Løbende optagelse

Dette kursus instruerer dig i brugen af Autodesk Inventor Cable og Harness. Gennem praktiske øvelser opnår du den viden, der er nødvendig for at designe fysiske kabler og harness til elektriske systemer i næsten enhver form for produkt eller maskine.

Kursusindhold:
• Kabelføring 
• Elektriske Komponenter 
• Dokumentation 

Målsætning:
Når du har afsluttet dette kursus, vil du kunne beskrive funktionaliteten af Cable and Harness og de grundlæggende workflows i forhold til at tilføje og dokumentere kabel og harness designs.

Hvem henvender kurset sig til:
Dette kursus er designet til erfarne brugere af Autodesk Inventor. Studerende skal have gennemført Autodesk® Inventor® : Introduktion til Solid Modeling eller have en tilsvarende forståelse af Autodesk Inventor-brugergrænsefladen og arbejdsmiljøerne. Kendskab til part modellering, Assembly modellering og tegning af opfattelse og annotering anbefales.

Kursus længde:
2 dage.

Yderligere spørgsmål:
Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 10 71 10, hvis du har spørgsmål. Det kan være ved specielle ønsker i forbindelse med kurset, eller hvis du ønsker et kursus på andre dage end angivet i kursuskalenderen.
Undervisningsadresse

Symetri A/S
Gotlandsvej 24
8700 HorsensKontaktinformation
Symetri A/S
Robert Jacobsens Vej 70. 1.
2300 København S
Danmark

Jeanett M.N. Brøsch
Telefon: +45 40 77 74 78


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.172