Gratis inspirationsseminar om performancebaseret rekruttering (Aarhus)

Undervisningsregion
Danmark > Midtjylland > Århus Kommune
Periode(r)
25. oktober 2017

25. oktober 2017

Udbuddet falder. Efterspørgslen stiger. Kandidaterne kræver mere og bliver i kortere tid. Bliv inspireret på hvordan du stadig kan lykkes med at få ansat de medarbejdere, du har behov for - og holder på dem!

Målgruppe: Byggebranchen og teknisk tunge virksomheder i industrien. Rekrutteringsansvarlig, Adm. Direktør, partner/ejer, HR-Chef.

Udfordringer med at tiltrække, rekruttere og fastholde dygtige medarbejdere er der nok af. Og de sidste ti års udvikling indenfor jobportaler, hr-systemer og interaktive løsninger har endnu ikke løst problemerne.

Der er stadig mange virksomheder, der råber på kvalificeret arbejdskraft. Især de teknisk tunge vidensvirksomheder er udfordrede. Samtidig har det aldrig været lettere for virksomhedernes kernemedarbejdere at få nye jobtilbud. Eller bruge et jobtilbud som løftestang til bedre ansættelsesforhold i det nuværende job.

 Konkurrencen på arbejdsmarkedet om de tungere tekniske profiler virker næsten uoverkommelig, men på trods af store udfordringer, kan det sagtens lade sig gøre at rekruttere de medarbejdere, du har behov for.

Kom til inspirationsseminar hos mind og få svar på følgende:

  • Hvordan ser kandidatmarkedet ud i dag?
  • Hvorfor får jeg ikke ansøgninger fra "de rigtige"?
  • Hvordan aktiverer jeg de kandidater, der ikke læser annoncer?
  • Hvordan tiltrækker, rekrutterer og fastholder jeg de dygtigste kandidater?

Derudover får du 2-3 konkrete værktøjer, som du direkte kan tage med herfra og implementere i din egen rekrutteringsproces. Vi garanterer, at det vil løfte både mængden af kvalificerede ansøgere, og gøre det lettere for kandidaten at vælge dit job frem for alternativerne.

 

TILMELD DIG HER

 

Tid & sted:
Aarhus - Onsdag den 25. oktober kl. 14.00 - 16.00 hos mind A/S, Rosensgade 26, 8000 Aarhus C.

Praktiske informationer: 
Der serveres kaffe, vand, kage og frugt fra kl. 13.30, hvor der også er mulighed for at netværke med de andre deltagere. Selve inspirationsseminaret starter kl. 14.00.

Undervisningsadresse

Rosensgade 26, 8000 Aarhus CKontaktinformation
mind A/S
Rosensgade 26
8000 Aarhus C
Danmark

Mads Beck
Telefon: +45 78796601


Se hjemmeside
Se hele profilen

Send til en kollega

0.208