23948sdkhjf

Uhørt høj leveringsikkerhed på drejning og fræsning hos lpm production a/s

Tilbydes
Udløber
26. juni 2019

lpm production a/s er blandt de førende på markedet i leveringssikkerhed. Kravet til os selv er en leveringssikkerhed på 98,5 %. Flere og flere af vores kunder oplever problemer med andre af deres leverandører, og vi finder i højere og højere grad efterspørgsel efter vores leveringssikkerhed. Derudover er vi kvalitets- og miljø-certificerede med henholdvis ISO 9001- og ISO 14001-certificeringer.

Herunder ses nogle af vores specialiserede kompetencer og yderligere information fås på vores hjemmeside.

Kontakt os for en uforpligtende forespørgsel på et specifikt emne eller til en generel snak, om hvordan vi kan sikre din konkurrenceevne gennem exceptionel leveringsikkerhed og kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Langdrejning
Med mere end 25 års erfaring inden for langdrejning af emner og stærke udviklingskompetencer er vi i stand til at løse en lang række opgaver. Emnerne kan produceres i størrelser fra 0,5-32 mm i diameter til 1-3700 mm i længden. Typen af enheder spænder vidt, og vi producerer alt fra specialstik med en diameter på under 1 mm til brilleskruer og til større og endda koniske emner på 3500 mm. LPM råder over 15 langdrejningsmaskiner og har en meget stor kapacitet. Årligt producerer vi mellem 5,5 og 6 mio. enheder og er i stand til at producere emner i en bred vifte af materialer som bl.a. stål, rustfri stål, titanium og plast. Vi producerer serier i mængder, som kan variere fra én enkelt prototype op til 500.000 stk. De producerede emner bliver tillige affedtet i modificeret alkohol og levering foregår i aftalt emballage.

Fræsning
lpm er leveringsdygtig i både 3- og 5-akset bearbejdning, hvor vi kan producere komplekse emner – fra prototype til serieproduktion. Vi råder over maskinerne til at bearbejde emner helt op til 850 x 500 x 400 mm. Vi kan producere emner i en bred vifte af materialer: stål, rustfri stål, titanium plast m.v. En stor andel af vores nuværende produktion fra denne afdeling af maskinparken går til forsvars- og sikkerhedsindustrien. Antallet af enheder i serierne i denne type af produktion er ofte lavere men med høje krav til dokumentation og sporbarhed. Vores interne kvalitetsafdeling udfører - som en fast del af produktionen - 3D-opmåling for at sikre en høj dokumentationsgrad.

Automatdrejning
Inden for automatdrejning tilbyder vi egenproduktion af ordrer på emner fra 10 mm og helt op til 150 mm i diameter og i længder på alt fra 1 mm til 850 mm. Alt efter størrelsen af emnet produceres der fra stang eller afsavede emner. Sammen finder vi den optimale måde at løse opgaven på. Yderligere kan vi levere i andre dimensioner gennem samhandelspartnere så spørg endelig om jeres muligheder. Vi er i stand til at producere emner i en bred vifte af materialer: stål, rustfri stål, titanium, plast m.v. Vi råder over en stor kapacitet og er i tæt dialog med kunden for at sikre en optimal seriestørrelse. Emnerne bliver efter aftale renset enten i alkohol eller renset på anden vis og leveres i aftalt emballage.

Optimering
lpm tilbyder i forbindelse med vores produktion MAX-optimering, som er en tankegang, som vi har udviklet og forfinet siden 2009. Her tilbyder vi en optimering af emnet - både i forhold til pris og kvalitet.
Udbyder
lpm production a/s
Energivej 34
6870 Ølgod
Danmark

Kurt Andersen
Telefon: +45 22961996
Fax: +45 76982254


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.168