23948sdkhjf

SH Group tilbyder komplet løsning - onsite

Tilbydes
Udløber
27. november 2020

Vi kan hjælpe dig med at identificere, fremstille og installerer dine slanger - på stedet.
Med denne skræddersyet løsning, minimerer vi risikoen for fejltagelser, fordi vi udfører opmålingen og montering på stedet, og installationen foregår med det samme - en hurtig og nem løsning for dig.

Design din service pakke
Efter udskiftning af slangerne hjælper vi dig med at implementere data i dit eget Enterprise Asset Management system ( EAM ), som fortæller dig alt om slangerne fx hvornår der er behov for udskiftning. Vi kan lave et komplet slange-management system, hvor vi implementerer slangelister og vedligeholdelsesplaner i dit eksisterende EAM system.

Mobile slange containere
Vi har to veludstyret 20 fods containere, som gør det muligt for os at producere slanger på stedet. Alle slanger er fremstillet i overensstemmelse med de strenge regler, der er nævnt i Marine Equipment Direktiv 96/98/EF (MED). SH Group er godkendt af DNV til at fremstille MED certificeret hydraulikslanger

Under trykprøvning bliver alle slangerne gennemskyllet med hydraulikolie, og vi sikrer en renhed der opfylder ISO 4406:1999 17/15/12 svarende til NAS 1638 klasse 6.
Efter trykprøvning og flushing bliver slangerne forseglet og klar til installation. Slangerne leveres med MED-certifikat, trykprøvningscertifikat , og en tilpasset slangeliste. Vi leverer tagging af slanger og leverer lav-frekvens chip, hvis det kræves.

Kontakt os for yderligere detaljer og vi hjælper dig videre med en løsning tilpasset dine behov.
Udbyder
SH Group A/S
Kuopiovej 20
5700 Svendborg
Danmark

Telefon: +45 62217810


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.14