23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Robotsvejsning med AVANCERET svejserobot

Udløber
18. juni 2034

Rustek a/s tilbyder robotsvejsning til alle behov fra vores specialiserede maskinpark med en svejserobot. Har du større og monotone svejseopgaver, som skal løses, kan det ofte udføres mest billigt og effektivt med robotsvejsning. Vi råder over tre svejserobotter, hvoraf to er fastplacerede mellem svejsebordene, mens den tredje svejserobot er bevægelig på rails, alle er med kraftige manipulatorer. En fastplacerede svejserobot giver den hurtigste afvikling, og vil ofte være den billigste løsning, når det er muligt at bruge dem.

Svejserobot med stor fleksibilitet
Robotsvejsning af større og mere avancerede produkter, sker typisk på vores to store celler der har manipulatorer med et arbejdsområde på op til 3000 mm. i længden, en rækkevidde på hhv. 1800 mm. og 1900 mm., og de kan håndtere selv relativt tunge emner. Den ene er også forsynet med en ekstern akse(Rails) til at flytte robotten. Det giver meget stor fleksibilitet ved robotsvejsning på emner, som er fysisk store eller har avanceret form.

Effektiv programmering under robotsvejsning
Ved mindre opgaver kan programmeringen foregå ved robotten med et teach panel, der styrer en svejserobot og dens bevægelser. Rustek a/s har også investeret i offline programmering, hvor vi kan opbygge store tidskrævende programmer, mens svejsningen kører samtidigt. Vi kan hurtigt lave rettelser i eksisterende programmer, uden at det kræver stop på maskinerne.

Kontakt os og hør mere om robotsvejsning med svejserobot
Ring på telefon 96 83 71 31 eller e-mail rustek@rustek.dk, hvis du vil høre mere om robotsvejsning med en svejserobot. Vi har stor erfaring med at bruge svejserobotter, og vi leverer altid kvalitet til tiden.

RUSTEK A/S
Bjørnevej 3
7800 Skive
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33389477
P nummer: 1004938636

Kontaktperson

RR
Rene Ramsdahl
Direktør
+45 96837131 rene@rustek.dk

Send til en kollega

0.062