23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Fuldstændig transparente støbninger af PCB – også i kombination med andre materialer

Udløber
11. juni 2029

Som den eneste producent i verden lancerer Henkel et fuldstændig transparent materiale til lavtryksstøbning af bl.a. print med LED. Materialet kræver en speciel maskinløsning, som Mikkelsen Electronics A/S nu kan tilbyde.

Det transparente materiale – Technomelt – er sidste nye skud på stammen indenfor lavtryksstøbemateriale. Materialet er lidt mere udfordrende end Henkels hotmelt-materiale Macromelt, der har været på markedet i en del år. Udfordringen opvejes dels af den nye maskine og dels af Mikkelsens store erfaring indenfor støbninger. Målt i antal værktøj er Mikkelsen nemlig Europas største leverandør af Macromelt-støbninger.

”Vi har investeret i en helt ny maskine, der dels kan håndtere det transparente Macromelt-granulat og dels også kan støbe i andre materialer som f.eks. plast. Det er ikke vores intention at konkurrere med plaststøberierne, men vi kan nu producere i alle Henkels hotmelt produkter – også de nye som f.eks. det transparente Technomelt og dermed har vi taget et kvantespring ind i støbning af materialekombinationer, som ikke før har været tilgængeligt på markedet”, udtaler Christoffer Bruun, Sales Manager i Mikkelsen Electronics A/S.

Maskinen fra tyske Arburg har en særdeles avanceret procesovervågning, der garanterer stabile støbeprocesser. Det er derfor nu muligt at kombinere den første omstøbning i Macromelt med en slutstøbning i et andet materiale som f.eks. Thermoplast. Maskinen kan også støbe større emner end sædvanlige støbemaskiner og støbetiden er væsentlig reduceret. Det ekstra ekstruder-modul gør det muligt hurtigt at skifte mellem to materialer og det er også muligt at støbe emner i flere farver.

Ønsker du yderligere oplysninger om dette materiale og dets anvendelighed for jeres applikation? Så er du velkommen til at ringe til Christoffer Bruun på 44340304 eller skrive til Christoffer.

Mikkelsen Electronics A/S
Havremarken 3-5
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15603712
P nummer: 1000949309

Kontaktperson

Ulla Holmen Mikkelsen
Chief Marketing Officer
+45 26156066 uhm@mi-ec.com

Send til en kollega

0.125