23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Vi er med fra starten af

Udløber
28. februar 2025

Mink Bürsten er jeres udviklingspartner for tekniske børster

Jeres projekt er vores incitament, især når det gælder nye løsningstilgange. Derfor støtter vi vores kunder helt fra start og udvikler den rigtige børsteløsning, skræddersyet til jeres behov. 

Det er ikke altid klart fra starten, hvordan en børsteanvendelse integreres bedst i et projekt. Derfor er vores specialister i Mink-projektafdeling aktivt involveret i planlægning, diagnosticering og forløb. Der betyder, at vi er med fra begyndelsen, f.eks. i designet af en maskine, i hvilken der skal bruges børster. Her støtter vi med vores ekspertise og udvikler den perfekte børsteløsning til jer.

Vi gennemfører FEM- og moldflowanalyser for at identificere fejlkilder under udviklingen og indarbejder de resulterende forbedringer i konstruktionen. Ved hjælp af 3D print kan vi hurtigt og kostbesparende fremstille prototyper og små serier, således at de forskellige trin i udviklingsprocessen kan afprøves skridt for skridt og valideres til praktisk brug. Med vores egen veludstyrede sprøjtestøbeafdeling har vi hele værdikæden in-house, udover bearbejdning, børstning og udvikling af ekstrusionsprofiler. Det gør det hurtigt og nemt for os at implementere tilpasninger.

Vi tester en teknisk børstes egnethed til anvendelsen uden komplekse og langvarige feltforsøg og vi optimerer eksisterende løsninger. Udover bærekapacitet og vekselbelastning tester vi børsterne også for lækage og ydre påvirkninger såsom UV-stråling og temperaturbelastning.

Mink-Bürsten ApS
Glasvænget 2
5492 Vissenbjerg
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11172083
P nummer: 1004856830

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063