23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Valsning af stål for store og små virksomheder

Udløber
27. februar 2025

Har du noget stål, som skal valses, og leder du efter et professionelt værksted, der både har erfaringen, kompetencerne og udstyret til at løse lige netop din opgave?

​Hos Sanderum Smede- & Maskinværksted i Odense er vi blandt andet specialister inden for valsning af stål. Denne spidskompetence tilbyder vi til både store såvel som til små virksomheder på hele Fyn.

Moderne og fleksibel virksomhed der sikrer høj kvalitet
Vi er et moderne og fleksibelt smede- og maskinværksted, der lægger stor vægt på at have en hurtig omstilling, når der er behov for det.

​Vi har en række dygtige medarbejdere, der sammen med det rette maskinel sikrer, at vi kan udføre valsning af stål i høj kvalitet og til yderst konkurrencedygtige priser.​

Hvilke opgaver kan vi tage hånd om?
I forbindelse med valsning af stål tilbyder vi også valsning af for eksempel profiljern. Uanset opgavens karakter og omfang tilbyder vi en skræddersyet løsning til den enkelte kunde. I forbindelse med valsning af stål kan vi også stå for at bearbejde profilerne, så de ender med at være tilpasset dine endelige behov.
Kontakt os for at høre mere om valsning af stål

Skulle du ligge inde med en opgave, hvor der er behov for stålvalsning, eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med lige netop din opgave, så tag endelig kontakt til os hos Sanderum Smede- & Maskinværksted. Vi står klar med en pris på såvel enkeltstyk som på større opgaver.

Kontakt os ved behov for yderligere information enten ved at ringe til os på telefon 66 17 02 72 eller ved at skrive til vores e-mail mail@sanderumsmede.dk.

Alternativt har du også mulighed for at udfylde vores kontaktformular her på denne side, hvis det passer dig bedre. Så kan du forvente at høre tilbage fra os så hurtigt som muligt. 

Sanderum Smede- og Maskinværksted A/S
Holkebjergvej 31
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38011219
P nummer: 1001761896

Send til en kollega

0.047