23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

CNC-fræsning af plastemner til industrielle behov

Udløber
1. juni 2024

Velkommen til den optimale destination for dine plastbearbejdningsbehov. Med over 30 års ekspertise er vi dedikeret til at levere kundetilpassede plastemner, fremstillet med præcision og teknisk knowhow. Vores team hos Induflex består af specialiserede medarbejdere og topmoderne CNC-fræsemaskiner der sikrer, at dine projekter realiseres med den højeste standard inden for plastbearbejdning.

CNC-fræsning er kernen i vores teknologiske innovation inden for plastbearbejdning. Denne præcise metode gør det muligt at skabe avancerede plastemner med skræddersyet geometri og nøjagtige specifikationer. Ved daglig bearbejdning af plader til maskindele, afskærmninger og fixturer giver vores CNC-fræsningsproces en hurtig og effektiv produktionscyklus.

Fordele ved CNC-fræsning af plastemner:

Præcision: CNC-fræsning giver en ekstremt høj grad af præcision, hvilket sikrer, at dine plastemner opfylder nøjagtige tekniske krav.


Fleksibilitet: Vores topmoderne værksted rummer både 3-akset og 5-akset CNC-fræsere, hvilket giver os en alsidig evne til at håndtere komplekse geometrier.


Effektivitet: CNC-fræsning muliggør hurtig og effektiv produktion af plastemner, hvilket ofte betyder kortere produktionscyklusser og hurtigere levering.


Tilpasset Design: Vi omsætter dine egne tegninger til virkelighed, hvilket giver mulighed for skræddersyede plastemner, der opfylder dine specifikke krav.


Ekspertvejledning for optimal produktion

Bearbejdning af plast kræver ekspertise, især når det kommer til CNC-fræsning. Vores erfarne team guider dig gennem konstruktion og design, hvilket ikke kun sikrer præcision, men også funktionalitet og styrke. Vi tager højde for plastens unikke egenskaber som udvidelsesfaktor og fugtoptagelse for at levere optimerede emner uden unødvendige omkostninger.

Induflex A/S
Hagensvej 25
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12828195
P nummer: 1000452351

Kontaktperson

RH
Rasmus Hosbond
Salgschef
rh@induflex.dk

Send til en kollega

0.032