23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Ekspertise i Projekteksekvering for Industrien

Udløber
31. december 2024

I næsten otte år har Techpartners udmærket sig ved at være en pålidelig partner både national og international inden for projektledelse til jern- og metalindustrien samt medicinalindustrien. Techpartners har gennem årene leveret skræddersyede løsninger i overensstemmelse med kundernes unikke behov og krav, og løst opgaven med dygtighed og dedikation.

Fra ordre til idriftsættelse
Techpartners' tilgang til projekteksekvering er omhyggelig og på et højt fagligt niveau. Projektlederen træder ind i rollen, når ordren er bekræftet. Derefter igangsættes oprettelsen af en projektorganisation med tilhørende projektgrundlag som fremlægges for ledelsen i virksomheden til godkendelse. Techpartners lægger vægt på et godt samarbejde i projektteamet. Projektforløbet overvåges med løbende justeringer, forbedringer og re-planlægning.

Struktureret Projektledelse
I begyndelsen af hvert projekt etableres en solid projektorganisation. Samtidig udarbejdes detaljerede projekt- og ressourceplaner, og økonomiske estimater forelægges for en styregruppe, etableret af virksomhedens ledelse. Denne strukturerede tilgang sikrer klarhed og gennemsigtighed gennem hele projektforløbet.

Kommunikation og Dokumentation
Løbende rapportering til ledelsen, kunder og andre interessenter er en integreret del af Techpartners' tilgang. Simultant med projektarbejdet håndteres udarbejdelsen af dokumentation, der inkluderer verificering af brugerkrav, udarbejdelse af testprotokoller og manualer til kunden.

Åbenhed og invitation til dialog
Techpartners er klar til at blive din betroede samarbejdspartner, og er altid klar til en uforpligtende snak om muligheder for et eventuelt samarbejde.

Techpartners ApS
Kronhjorten 192
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37234869
P nummer: 1020903305

Kontaktperson

Send til en kollega

0.093