23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Styring og eksekvering af projekter til medicinalindustrien

Udløber
11. oktober 2024

International producent vælger igen at forlænge kontrakten med Techpartners, hvormed vi nu i over 5 år har drevet internationale projekter for udstyrsproducent til medicinalindustrien.

Der er tale om avanceret udstyr til inspektion af vacciner og medicin i både væsker og fast form, hvor projekterne udføres i henhold til GAMP-5 og Prince2 i en Stage Gate model.

Techpartners projektleder overtager ansvar for projektet i sidste del af salgsfasen når ordre er bekræftet. Derefter påbegyndes en komplet eksekvering af hele projektet frem til og med idriftsætning hos kunden. I første fase etableres projektorganisation samtidig med, at projekt- og ressourceplaner udarbejdes, og når de økonomiske estimater foreligger, indkaldes styregruppen, hvor grundlaget fremlægges for ledelsen til godkendelse. I hele perioden rapporteres løbende til ledelse og øvrige interessenter, alt ef¬ter ønsker og krav fra virksomheden.

Samtidig med eksekvering af projektet, styres udarbejdelse af dokumentationen, hvilket er en meget omfattende og krævende proces grundet strenge krav til lægemiddelindustrien. 

Kontakt Jan Clausen for yderligere information  +45 2814 7979

Techpartners ApS
Kronhjorten 192
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37234869
P nummer: 1020903305

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031