23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Gummistøbning

Udløber
30. juni 2025


FOR OS, ER KUN DET BEDSTE GODT NOK.
RG ROM GUMMI tilbyder et omfattende udvalg af støbte gummiløsninger, der lever op til selv de strengeste krav inden for egenskaber, finish, kompleksitet, lovgivning, RAL-farver og tolerancer.

Vi har mere end 30 års erfaring inden for gummistøbning og er specialiserede i udvikling og produktion af skræddersyede gummiløsninger til forskellige krævende applikationer inden for fødevareindustrien, medicinalindustrien og maskinindustrien.

Vores erfarne hold af specialister står klar til at vejlede jer i valg af den rette gummi-compound og fremstillingsmetode, så I får den optimale løsning, der passer til jeres specifikke applikationer og behov.

 

AUTOMATISERET STØBNING. PERFEKT TIL SERIEPRODUKTIONER. 
Vores in-house produktion er ideel til fremstilling af store produktserier med krav om ensartethed, kvalitet og tolerancer. Med vores moderne sprøjtestøbningsmaskiner automatiserer vi støbningen og reducerer cyklustiden til et minimum. Dette muliggør hurtig og effektiv produktion af produktserier på +10.000 stk.

Sprøjtestøbning har den fordel, at jeres emner opnår en usædvanligt høj kvalitet. Dette skyldes, at støbningen foregår i et lukket system, hvor gummiet har minimal kontakt med det omgivende miljø uden for støbeformen. Derved minimeres risikoen for forurening af emnerne

 

UDVIKLING OG FREMSTILLING AF STØBEFORME I TOPKLASSE. 
For os er det vigtigt, at både kvaliteten og leveringstiden for vores støbte gummiløsninger er på førsteklasses niveau. Derfor stiller vi også store krav til de støbeforme som vi anvender, da de er afgørende for det færdige resultat. 

For at sikre en høj kvalitet og hurtig leveringstid på vores støbeforme, har vi investeret i et stort og moderne CNC-maskinværksted, hvor vi selv har mulighed for at udvikle og fremstille støbeforme til både kompressions- og sprøjtestøbning. Det betyder, at I med garanti får fremstillet en støbeform som er 100% optimeret og specificeret til jeres emne og kravspeficikationer. 

SE BROCHURE

RG ROM GUMMI
Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Lemvig Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76653313
P nummer: 1002497979

Kontaktperson

MJ
Martin Jørgensen
Salgschef, Industri
martin@romgummi.dk

Send til en kollega

0.062