23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Brimas A/S er specialister i laserskæring og har tre laserskæremaskiner.

Udløber
9. juni 2024

Laserskæremaskinerne er blandt branchens absolut bedste og er alle udstyret med fuldautomatisk load/onload systemer. Maskinerne er de mest præcise laserskæremaskiner i branchen, og kan levere den ypperste kvalitet og skærehastighed. Virksomhedens seneste investering i laserafdelingen er en ny fuldautomatisk fiberlaser med load/onload samt pladetårn med 20 hyldepladser. Dette setup giver Brimas optimal mulighed for ubemandet kørsel, hvilket er med til, at sikre, at kunden får hurtig levering til en særdeles konkurrencedygtig pris.

Med laserskæring i kombination med vores dygtige smede, maskinteknikere og ingeniører, kan vi fremstille branchens mest komplicerede opgaver i alle former for stål.

Ud over laserskæring kan Brimas A/S varetage en eventuel videre forarbejdning efter laserskæring. Lige fra afgratning i Fladder-maskine, kantbukning, TIG-, MIG-, og MAG-svejsning til overfladebehandling i form af glasblæsning, bejdsning, elpolering, elforsinkning, galvanisering, maling eller aluksering/anodisering/eloksering. Brimas A/S tilbyder også valsning, svejsning, drejning og fræsning m.v.

Vi laserskærer emner ud fra dxf-filer, som enten kommer fra kunden selv, eller som vores egne ingeniører og maskinteknikere udarbejder i tegneprogrammer som Autocad og Inventor. Såfremt kunden ønsker en 3-dimensionel afbildning af det færdige produkt, kan vi naturligvis også tilbyde det.

Brimas stiller store krav til virksomhedens laseroperatører i forhold til præcision og korrekt indstilling af laserskæremaskinen. Det ses ofte, at laserskårne emner har en større eller mindre grat på bagsiden af emnet. Denne ”grat” eller ”skæg”, som nogen kalder det, opstår når laserskæremaskinen enten ikke er indstillet korrekt eller ikke er serviceret og vedligeholdt efter leverandørens anvisninger.

Læs mere om Brimas A/S her.

Brimas
Satellitvej 10
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26636906
P nummer: 1000050208

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047