Trio Stål Odense A/S på Fyn tilbyder alu svejsning / aluminium svejsning

Tilbydes
Oprettet
Udløber
23. januar 2018

Trio Stål Odense A/S på Fyn udfører aluminium svejsning på baggrund af de bedste kompetencer inden for svejsning i aluminium. Hos Trio Stål Odense A/S har vi specialiseret os i alu svejsning hvilket betyder, at vores svejsning i aluminium er indbegrebet af høj kvalitet og perfektion.

Vi er specialister når vi svejser aluminium, hvilket sikrer vores kunder et tilfredsstillende produkt og et sikkert samt lønsomt innovationsforløb.

Vores værksted for alu svejsning i Odense er et af branchens meget anerkendte værksteder.

Vores svejsning i aluminium bliver gennemført på højteknologiske maskiner, der tydeligt bærer præg af, at vi hos Trio Stål Odense A/S på Fyn investerer i fremtidens innovative muligheder. Vi kan dermed garantere dig den bedst mulige løsning til dit aluminium svejsningsprojekt!

Aluminium svejsning hos Trio Stål Odense A/S på Fyn

Når Trio Stål Odense A/S på Fyn svejser aluminium er det med henblik på at konstruere kundespecifikke løsninger, som kan være alt lige fra et lille specialfremstillet emne til en stor totalløsning. Svejsning i aluminium hos Trio Stål Odense A/S bliver gjort på det bedste svejseudstyr, der kombineret med vore medarbejders gode kendskab til aluminiums svejsningsprocessen, udfører et rigtig godt stykke håndværk hver gang.

Hos Trio Stål Odense A/S anvender vi aluminium svejsningsmetoden TIG der klart giver de pæneste svejsninger, så vi altid opnår et tilfredsstillende stærkt og ensartet resultat.
Udbyder
Trio Stål Odense A/S
Herluf Trolles Vej 14
5220 Odense SØ
Danmark

Thomas Andersen
Telefon: +45 65931782
Fax: +45 65931772


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.222