23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Design af el-dokumentation & produktion af elektriske paneler

Udløber
31. august 2024

AE Partner Automation & Engineering tilbyder design af el-dokumentation og produktion af elektriske paneler, herunder distribution paneler, MCC paneler og PLC paneler.

Vi forstår vigtigheden af et tæt samarbejde med den enkelte kunde, hvad der giver os mulighed for at skabe ideer, der skaber resultater. Derfor tilbyder vores højt kvalificerede teknikere tre løsninger for at skabe tegninger til el-dokumentation ved hjælp af programmer som Caddy++, E-Plan og PC Schematic.


Vores ekspertise og erfaring med elektriske paneler bære frugt i stærkt samarbejde med flere firmaer, som værdsætter vores pålidelighed, soliditet og åbenhed for nye projekter og udfordringer. Vores produktionsfaciliteter er beliggende i Letland og derfra kan vi eksportere vores el-tavler til hele verden og samtidig tilbyde konkurrencedygtige priser. Vi giver vores kunder mulighed for både serieproduktion og projekt relaterede løsninger.

Vi er klar over, hvor vigtigt det er at levere høj kvalitet og opbygge langsigtede relationer baseret på pålidelighed og tillid. Ved at give uddannelsesprogrammer og kurser for vores medarbejdere er vi sikre på, at vores ydelser er af højeste kvalitet.

For at sikre, at vores paneler sikkert når destinationen, gør vi en stor indsats for at sikre professionel indpakning. Vi er specialiseret i både simple logistiske opgaver samt sømæssig emballering. Vores teknikere er altid klar til at give dig oplysninger om vores tjenester og finde løsninger, der passer dig bedst.

AE Partner A/S
Ellemosen 7
8680 Ry
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34112363
P nummer: 1017437891

Kontaktperson

MH
Michael Holm
mho@aepartner.lv

Send til en kollega

0.049