23948sdkhjf

Service værksted/kalibrering - Rotorlase og optiske instrumenter.

Tilbydes
Udløber
6. januar 3014

På vores serviceværksted kan vi tilbyde kvalificeret reparation og løbende vedligeholdelse af rotor laser, optiske instrumenter, Topcon GPS og landmåler instrumenter.

På laserområdet udfører vi reparation og kalibrering af alle rotorlasere og rør lasere uanset fabrikat. Til kalibrering af laserinstrumenter benytter vi en meget præcis optisk kollimator, der sikre den optimal præcision.

Vi udfører også reparation og service på optiske landmåler instrumenter og nivellere uanset fabrikat. Vi sikre Dem, at instrumentet altid fungerer optimalt og efter hensigten.

Alle former for reparationer og kontrol af landmåler computerne, totalstationer og Topcon GPS kan vi også klare. Hvis det ønskes kan vi også i forbindelse med service eftersyn udarbejde et kalibrerings certifikat uden mer beregning.

På alle instrumenter yder vi, inden for normal kontortid telefonisk support. Skulle De have problemer eller spørgsmål kan vi måske hjælpe dem, også selv om det ikke lige er et Topcon instrument.
De er også altid velkommen til, at henvende Dem på vores værksted. Vores service tekniker er altid parat til, at hjælpe dem med, at løse deres problem eller give svar på eventuelle spørgsmål.

Almindeligvis anbefaler vi, at De indsender deres instrument til kalibrerings kontrol mindst en gang om året eller ved afslutning af en større byggesag.

Vi kan også tilbyde forskellige grader af service og support aftaler på maskinstyring, GPS og landmålings instrumenter.
Udbyder
ToppTOPO A/S

ToppTOPO A/S
Banegraven 2
3550 Slangerup
Danmark

Thomas Panduro
Telefon: +45 29282299


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.156