23948sdkhjf

SH Group tilbyder kraneftersyn af marine- og mobilkraner

Tilbydes
Udløber
14. september 2020

SH Group råder over 20 velindrettede servicevogne. Erfaringer viser, at vores montører løser 75 % af alle pludseligt opståede driftsforstyrrelser på egen hånd, og de øvrige 25 % løses i tæt samarbejde med virksomhedens tekniske afdeling. Skulle opgaven kræve renovering af hydraulik komponenter, herunder pumper, motorer eller cylindre, klares dette på fabrikken i Svendborg eller afdelingen i Lindø Industripark.

Vi kan blandt andet tilbyde følgende:

På marinekraner:
- Lovpligtige 1 årseftersyn
- Lovpligtige 5 årseftersyn
- Belastningstest op til 250 Ton
- Levering af reservedele
- Renovering af cylindre
- Renovering af gear
- Autorisation fra Søfartsstyrelsen

På mobil kraner:
- Lovpligtige 1 årseftersyn
- Lovpligtige 5 årseftersyn
- Belastningstest op til 250 Ton
- Levering af reservedele
- Renovering af cylindre
- Renovering af gear

24-timers service +45 2091 7810
Rejsemontørerne har altid værktøjskufferten pakket – klar til at yde assistance på verdensplan. Montørerne har de nødvendige offshorecertifikater og søfartsbog, dels for at kunne udføre opgaver på mere end 24 timer på en borerig, men også for at kunne medbringe mere håndbagage på flyrejser.

Skemalagt vedligeholdelse
Det bliver stadigt mere udbredt at være på forkant med vedligeholdelsen. Derfor tilbyder vi naturligvis kunde- og anlægstilpassede service- og vedligeholdelsesaftaler. De mange kompetencer, som SH Group råder over, gør os i stand til at tilbyde en meget komplet aftale, hvor ikke bare hydraulik- og elinstallationen får et eftersyn, men også konstruktionen og selve funktionen efterses. Da vi har egen maskinfabrik samt ingeniør- og konstruktionsafdeling, tilbydes såvel udbedring af fejl og slidtage samt forbedring af såvel maskiner som procesanlæg.
Udbyder
SH Group A/S
Kuopiovej 20
5700 Svendborg
Danmark

Telefon: +45 62217810


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.141