23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Spåntagning, fremstilling af præcisionsemner.

Udløber
29. juni 2034

Spåntagning, præcision er et nøgleord

Fremstilling af præcisionsemner. Præcision er et nøgleord for spåntagning. Emnerne skal udformes optimalt til deres anvendelse. Mål og tolerancer skal passe og − ikke mindst − opgaven skal løses inden for den planlagte tidsfrist.

Kellpo kan det! Vi gør det hver dag til punkt og prikke! Vi har nemlig styr på kvaliteten, og det kan vi dokumentere! Og vi har styr på omkostningerne − det er en del af kvaliteten!

Uanset hvor du som kunde er i dit projekt, så lad os være med. Gerne fra starten, det er aldrig for tidligt. Når vore erfarne konstruktører lægger deres viden til jeres, kommer der nye og bedre løsninger frem. Og hos os er der ikke langt fra idé til konstruktion og fremstilling.

Resultatet bliver bedre løsninger på kortere tid. Det begrænser omkostningerne og øger konkurrenceevnen, og dermed skabes synergien i samarbejdet.

Vi skaber sammen med kunderne effektive og holdbare løsninger inden for alle vore forretningsområder. Succesen skyldes, at vi konstant investerer i tidssvarende teknologi og i medarbejdernes kompetencer, i udvikling og i samarbejdet med vore kunder.

Vi udvikler konstant vores viden gennem de opgaver, vi løser.

Kellpo A/S
Vilhelmsborgvej 5
7700 Thisted
Thisted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26110416
P nummer: 1009880573

Kontaktperson

KP
Kjeld Pedersen
Direktør
kjeld@kellpo.dk

Send til en kollega

0.047