23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Maskinbygning fra A til B hurtigt og effektivt.

Udløber
29. juni 2034

Vi kender sammenhængen mellem produktets kvalitet og maskinen, der fremstiller produktet.

Komplette maskinanlæg. Maskinbygning handler om processer. Og det drejer sig om at få kontrol over processen. Meget enkelt beskrevet hedder det »fra A til B« hurtigt og effektivt.

Når det er sagt, så ved vi godt, at det er en af de sværeste opgaver, en projektleder kan få. Vi kender vejen gennem projekterne, for vi har selv været med mange gange. Derfor er vi gode at have med helt fra starten. Når man bygger maskiner, befinder man sig i en verden af krav. Maskinen udfører processen og frembringer et produkt, som skal leve op til definerede krav. Disse krav afføder en række krav til maskinen.
Dertil kommer sikkerheds- og miljøkrav til selve maskinen og endelig et forretningsmæssigt krav om, at maskinen skal være en god investering. Vi er ikke bange for kravene. Vi kan håndtere dem gennem effektiv planlægning.

Vi har leveret maskiner til medicobranchen og en række større produktionsvirksomheder i andre brancher. Vi leverer maskinerne i henhold til såvel kundernes egne som internationale standarder.

Vi er den foretrukne leverandør hos store danske virksomheder som følge af vores evne til at levere kvalitetsmaskiner inden for de aftalte pris- og leveringsrammer.
Vi leverer altid til tiden!

Kellpo A/S
Vilhelmsborgvej 5
7700 Thisted
Thisted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26110416
P nummer: 1009880573

Kontaktperson

KP
Kjeld Pedersen
Direktør
kjeld@kellpo.dk

Send til en kollega

0.048