23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Få mere viden om tekstile løfteprodukter

Udløber
13. april 2026

Arbejder du med tekstile løfteprodukter som rundsling og båndstropper, eller står du for indkøb af sådanne i din virksomhed?

Så kan du finde viden og nyttige informationer om dette, i afsnittet Artikler om tekstil løft på vores hjemmeside. Du kan for eksempel blive klogere på farvekodning af løfteslings, hvordan man vasker løfteslings i tekstile materialer, og hvad verdens stærkeste fiber er lavet af.

Foreløbig finder du her artikler om:

Men vi arbejder løbende på nye artikler – vi deler nemlig gerne vores viden om løft, da det er en vigtig del af vores Lifting KnowHow at bidrage til et arbejdsmiljø, hvor brug af løfteudstyr giver nul ulykker, så følg gerne med på siden.

Video om løft med tekstile slings
I vores Lifting KnowHow video serie finder du vores film om løft med tekstile slings hvor du kan se hvad du skal tjekke slinget for inden hver anvendelse, og hvordan du kan beskytte dine løftesling mod slid og skader. Vi tilbyder forskellige former for slidbeskyttelse til dine løfteslings.

Tekstile slings
Vi tilbyder forskellige former for tekstile løfteslings, som rundsling, båndstropper, heavy-lift rundsling og forskellige typer EXTREEMA® rundsling, dem finder du under Tekstile slings.

Kontakt os gerne, hvis du ikke fandt svar på dine spørgsmål i vores artikler.

CERTEX Danmark A/S
Trekanten 6-8
6500 Vojens
Haderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16069248
P nummer: 1002978030

Kontaktperson

Gitte Kjeldsen
Intern salgschef
gitte.kjeldsen@certex.dk

Send til en kollega

0.047