23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Montage af kraner

Udløber
13. april 2026

Når din kranløsning er valgt, produceret og leveret, er du næsten i mål. Nu skal kranen blot monteres på din lokation og det klarer vores toptrænede kranmontører selvfølgelig.

Når du vælger CERTEX Danmark A/S som din kranleverandør, så er vi med på din rejse fra idé til kranen er installeret, testet og taget i brug af dine kranbrugere. Vores montører er professionelle og erfarne i at montere store og små kraner både ude og inde. Du kan, med andre ord, læne dig tilbage mens vi gør arbejdet.

Vi står for:

  • At din kran monteres på aftalte tid/sted
  • At kranen testes og prøvebelastes iht. anvisningerne fra arbejdstilsynet
  • At kranen overleveres til dine kranbrugere
  • At du har adgang til den nødvendige dokumentation via vores online service database CertMax+


Vi leverer og monterer i hele landet

Uanset hvor i landet din virksomhed måtte befinde sig, så kan du regne med os. Vi har afdelinger i hele landet og et af Danmarks største mobile serviceteams med flere end 20 montører. Vi leverer, monterer og udfører lovpligtigt kraneftersyn på alle former for kranløsninger.

Vores kranmontører er uddannede
Vores kranmontører modtager løbende produkttræning og gennemgår kurser for på den måde at være opdaterede på deres viden. De gennemgår desuden Kranbranchens certificeringskursus og er til eksamen hvert 3. år.

 Vil du vide mere om montage af kraner, så kan du finde mere information på vores hjemmeside. Her kan du blandt andet finde svar på ofte stillede spørgsmål om kranmontage. Du er også velkommen til at kontakte vores kranspecialister for en uforpligtende snak.

CERTEX Danmark A/S
Trekanten 6-8
6500 Vojens
Haderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16069248
P nummer: 1002978030

Kontaktperson

Lasse Munk-Petersen
Produktspecialist Kraner
+45 21 34 54 08 lasse.petersen@certex.dk

Send til en kollega

0.046