23948sdkhjf

Granitskærver, Sten, Stabilgrus og meget mere - Danmarks bedste priser og hurtigste levering

Tilbydes
Udløber
31. december 2023

De bedste produkter

Hos Maxibag.dk leverer vi maxibags (bigbags) til private og virksomheder i hele landet. Vi har ekstrem fokus på produkt-kvalitet. Derfor er man som kunde sikker på at få den samme kvalitet HVER gang. Vi har selv udvalgt præcis de produkter vi sælger, i stedet for bare at tage det billigste - Derfor står vi også 100% indenfor vores materialer. Uanset om det drejer sig om granitskærver, sten, stenmel, stabilgrus, jord eller træflis.
Vi har dog været på banen i så mange år nu, at ordremængden alligevel gør det muligt at være de billigste på markedet.

Lynhurtig levering

Vi har hele tiden stor fokus på leveringstiden. Vi ved at det betyder alt for mange af vores kunder. Derfor kan vi i dag tilbyde Danmarks hurtigste levering. Det betyder at man ofte får leveret sin bestiiling indenfor 1-2 hverdage. 
Vi har mulighed for at levere med kran og hæk - men også med mobiltruck, som gør det muligt at komme ind på selv de mindste veje, f.eks. i sommerhusområder eller haveforeninger, hvor pladsen tit er begrænset.

Mere end 7500 positive anmeldelser på TrustPilot

Vi er super stolte over vores 4,8 stjerner på TrustPilot. Det viser at vi ligger helt i toppen på service - og giver også tryghed for vores kunder, når de bestiller varer hos os.
På hjemmesiden MAXIBAG.DK kan man finde en masse information om vores produkter, og man må naturligvis altid kontakte os på maxibag@maxibag.dk eller på tlf.: 86966111

Firmaaftaler

Er du anlægsgartner, eller firma med flere bygninger, så kontakt os endelig. Vi har mulighed for at give visse fordele til storkunder, og ser det som en hjælp for alle med gode faste aftaler.
Udbyder
Maxibag.dk

Maxibag.dk
Rolighedsvej 3
8881 Thorsø
Danmark

Michael Andersen
Telefon: +45 86966111

Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.112