23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Bliv en del af DI's netværk for bestyrelsesmedlemmer

Udløber
20. december 2023

Få professionel og faglig sparring med andre i samme position som dig, så du kan tackle de udfordringer, virksomheden står over for og dermed skabe større værdi i bestyrelsen.


Dit og bestyrelsens værdiskabende bidrag
Bestyrelsen skal fungere som en konstruktiv og kritisk mod- og medspiller. Det er bestyrelsens opgave at fastlægge virksomhedens strategiske mål, overvåge økonomi og risici, holde sig opdateret på de vigtigste trends og tendenser og turde stille de spørgsmål, der udvikler virksomheden:

 • Har virksomheden den rette strategi?
 • Har virksomheden den rette ledelse til at eksekvere strategien?
 • Hvordan vil virksomheden følge, måle og optimere sin drift og udvikling?
 • Der hviler derfor et stort ansvar på dine skuldre, når du sidder i en bestyrelse, fordi dine kompetencer og erfaringer er afgørende for, at virksomheden lykkes med sine mål.

Et godt netværk er en kilde til kontinuerlig udvikling – både professionelt og personligt.

Læs mere og tilmeld dig her


Få faglig udvikling, sparring og netværk

DI’s Bestyrelsesnetværk er din mulighed for at få sparring og nye indsigter. Du bliver en del af et fortroligt og trygt rum, hvor du kan afprøve nye idéer og dele dine tanker og udfordringer med andre bestyrelsesmedlemmer.

Sammen hjælper I hinanden med at blive bedre gang for gang. Det gør i ved at styrke jeres faglige udsyn, udvikle stærke relationer og holde jer opdateret på bestyrelsesarbejdet.


Masser af inspiration og ny viden

I netværket deler vi vores erfaringer og får besøg af andre medlemsvirksomheder og specialister, der belyser temaerne ud fra andre og helt nye perspektiver.

Vi arbejder med aktuelle trends og tendenser for at bevare aktualiteten. Temaerne varierer og fastsættes af medlemmerne i netværket i tæt samarbejde med netværksfacilitatoren.

Eksempler på temaer:

 • Den grønne omstilling
 • Digitalisering
 • Diversitet
 • Arbejdskraft
 • Risikostyring
 • Bestyrelsens rolle i dag og om tre år
 • Eksport og internationalisering
 • Økonomi

Kunne du tænke dig en bestyrelsesuddannelse?


Målgruppe
Netværket henvender sig til dig, der har gennemført DI’s bestyrelsesuddannelse eller er et aktivt bestyrelsesmedlem. Du vil gerne have sparring til, hvordan du skaber værdi i bestyrelsen og udvikler den eller de virksomheder, du er bestyrelsesmedlem i. Alle i netværket er erfarne erhvervsfolk med hver deres relevante baggrund og kompetencer


Praktiske forhold
Vi afholder fire årlige møder, hvoraf tre af dem er dagsmøder fra kl. 9.00 – 15.30. Det sidste er et døgnmøde. Mellem møderne får du adgang til en online platform, hvor du kan skrive og sparre med de andre medlemmer.

Læs mere og tilmeld dig her: DI's netværk for bestyrelsesmedlemmer

DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16077593

Kontaktperson

SBH
Stephanie Brink Harck
stbh@di.dk

Send til en kollega

0.047