Ofte er der udfordringer ved genindbygning af opgravede materialer, ved kloak-, separeringsprojekter og byggemodninger. Jorden er alt for vådt, og det ender med udskiftning til sand, en dyr problemstilling hvor god jord skiftes til sand.
Dansk Anlægsteknik ApS har videreudviklet på måden, hvorpå der kan udføres kalkstabilisering.
Kalkstabilisering som jordforbedring er en velkendt og meget anerkendt metode indenfor anlægsbranchen, især indenfor større vejanlæg og domicil byggeri til større transportcentre med mere. Men metoden med at fræse kalk ned i underlaget er mest velegnet til større flader og pladser.
Vi har udviklet et mobilt eldrevet blandeanlæg hvorpå vi har taget patent, som er velegnet til blanding af opgravet jord, det kan fks. være ved kloakprojekter hvor vandindholdet i den opgravede jord er for højt til genindbygning og alternativet er udskiftning til sand, her er omkostningerne ca. halveret ved, på stedet at stabilisere den lerjord der opgraves,det kunne også være overskuds jord fra et projekt som blev stabiliseret og genindbygget på et andet projekt i stedet for sand.
Co2 besparelsen ved genanvendelse af materialer på stedet, er ret markant, det spare udskiftning af det opgravede materialer, minimere tilførslen af nye materialer, hvorpå der spares på opgravede råstoffer, fra de danske grusgrave som på sigt får sværere og sværere ved at etablere nye grave.
Så er du klar til den grønne omstilling hvor der skal findes alternative løsninger, for at spare Co2 samtidig med en økonomisk gevinst ??
Så tag fat i Dansk Anlægsteknik på 4063 0206 eller cjo@kalkstabil.dk og hør hvad vi kan hjælpe dig med