23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Svejsning i stål, rustfrit stål og aluminium

Udløber
26. maj 2030

Ønsker du svejsning i stål, rustfrit stål og aluminium, der lever op til branchens højeste krav? I BSB Industry er vi specialister og certificerede i alle gængse svejseprocesser. Vi leverer svejsehåndværk af højeste kvalitet.

Vi råder over 20.000 kvadratmeter under tag på vores fabrikker i Danmark og Polen. Med vores store kapacitet og høje fleksibilitet får din virksomhed kvalitetssvejsning af både større og mindre komponenter til konkurrencedygtige priser. Naturligvis leveret til aftalt tid.

MIG og MAG svejsning (131, 135, 136, 138)
Inden for jern- og metalindustrien er MIG og MAG svejsning de mest anvendte svejsemetoder. I BSB Industry mestrer vi naturligvis begge svejsemetoder, og vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig og din virksomhed i mål med jeres svejseopgaver.

Som du måske ved, er MIG og MAG svejsning en svejsemetode, hvor svejsetråden løbende tilsættes under svejsningen. I svejsningen bruger vi forskellige svejsematerialer, beskyttelsesgasser og strømstyrker i svejsemaskinen. Det betyder, at vi kan svejse i alle svejsbare materialer med MIG MAG svejsning.

TIG svejsning rustfri (141)
I BSB Industry har vi stor erfaring med MIG og MAG svejsning i almindeligt stål og rustfast stål. Har du brug for at få svejset i tyndere, ædle materialer som rustfri stål og aluminium, anvender vi typisk TIG svejsning.

TIG svejsning er velegnet på finere emner, fordi vi med svejsemetoden kan få en højkvalitetssvejsning, der samtidigt kræver minimum efterbearbejdning.

Hvilken svejsemetode der bedst passer til din løsning, bestemmer vi ud fra materiale og krav til udseende. Vores fokus er naturligvis, at du får det bedste resultat og den mest kosteffektive løsning.

I BSB Industry er vi certificeret efter DS/EN 3834-2

Hvorfor vælge BSB Industry?

  • Du får en partner som er certificeret i alle gængse svejseprocesser
  • Dine produkter svejses med fokus på kvalitet og holdbarhed
  • Du kan få udført NDT-kvalitetskontrol efter dine ønske
  • MIG, MAG og TIG Svejsning
  • Dine produkter lever op til de skrappeste krav i branchen
  • Du får en samarbejdspartner med høj kapacitet
  • Har du brug for svejsning?

Få svejsning i stål, rustfrit stål og aluminium, der lever op til branchens højeste krav.

BSB Industry A/S
Industrivej 7
6640 Lunderskov
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25631587
P nummer: 1007925006

Kontaktperson

Kristian Sloth
Sales Director
+45 30 93 40 89 ks@bsb-industry.com

Send til en kollega

0.047