23948sdkhjf

Med mere end 20 servicevogne kørende har vi specialiseret os i at vedligeholde ejendomme

Tilbydes
Udløber
7. april 2029

Med mere end 20 servicevogne kørende har vi specialiseret os i at vedligeholde virksomheder og ejendomme og ved, hvad der skal til.

Både når forefaldende arbejde er forudset, og i de tilfælde, hvor uheldet er ude, og opgaver opstår akut, står vi klar. For vi har i flere årtier stået for at vedligeholde ejendomme og tør godt kalde os eksperter. Samtidig kender vi vores begrænsninger og har derfor en lang række samarbejdspartnere, som vi hiver ind, når der er behov for andre faggrupper og ekspertiser.

Effektivitet og erfaring
Vores store erfaring med service og løbende vedligehold for en lang række ejendomme betyder, at vi hurtigt kan vurdere behovet og være effektive, hvilket kommer jer til gode.
Drejer det sig om forsikringsskader opstået i forbindelse med brand, indbrud eller vandindtrængning eksempelvis har vi et helt hold, der er specialiseret på området fra førstehjælp over reparationer af vinduer og døre, til den helt store renovering af eksempelvis lofter, mure eller gulv.

 Tilpasset kunden
Akkurat ligesom mennesker er alle bygninger ikke ens. Derfor skræddersyer vi naturligvis en specifik vedligeholdelsesplan tilpasset din ejendoms behov, som eksempelvis kan indeholde vedligeholdelse af din klimaskærm eller løbende renoveringer af eksempelvis døre og vinduer og tag.
Udbyder
Wolff Svendsen A/S

Wolff Svendsen A/S
Industrivænget 36-38
3400 Hillerød
Danmark

Christian Emil Thøgersen
Telefon: +45 48 26 11 69

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.188