23948sdkhjf

Projektstyring og rådgivning

Tilbydes
Udløber
7. april 2029

50 års erfaring med hele projektledelsesprocessen kommer vores kunder til gode fra idéfasen til den økonomiske analyse over

projektstyringen

og kvalitetssikringen.


Fra vision til projekt
Alle bygherrer har en drøm og vision – og den hjælper vi med at give liv indenfor de givne rammer. Vi sørger for overblik over den økonomiske struktur både i samarbejdet med bygherre, ingeniører og investorer. Mængden af vores allerede realiserede projekter betyder, at vi i vidt omfang kan operere med standardløsninger, der gør det muligt for bygherre at spare store summer.

 
Vi hjælper hele vejen
Hos os behøver kunderne ikke bekymre sig. Vi er med, når det ønskes, fra den indledende idéfase til de økonomiske beregninger, tids- og ressourceplanlægningen samt projekteringen til det endelige resultat kan overleveres til kunden. Og vores vision er at omdanne bygherrens drøm til virkelighed.

 
Fra blyant til it
Vi værner om de gammeldags dyder, men bruger den forhåndenværende teknologi til at raffinere vores processer og økonomiske beregninger. Det betyder blandt andet, at vi benytter os af Sigma, ligesom vi samarbejder og er med til at udvikle den nyeste 5D software inden for tilbudsgivning, der både inkluderer projekt-, tids- samt økonomiperspektiv, Chisa tender.
Udbyder
Wolff Svendsen A/S

Wolff Svendsen A/S
Industrivænget 36-38
3400 Hillerød
Danmark

Christian Emil Thøgersen
Telefon: +45 48 26 11 69

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.125