23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Materialerne til det gode håndværk leveres af fagfolk

Udløber
31. december 2050

PROFILSYSTEMER | STÅLSAMLINGER | RØRFITTINGS & RØR

Hver gang, du handler med en medarbejder hos Erik Larsen & Søn, ligger der mange års erfaring og knowhow bag. Sådan har det været i tre generationer af Larsen. Fra farfar Erik og hans hold, der startede i 1939, til far Ulrik og nu til sønnen Claus Larsen og hans team, som også har en helt unik erfaring og knowhow.

Uanset om du har brug for montageskinner, rørophæng, fittings eller bjælkebeslag, gælder det samme princip. Når du handler med Erik Larsen & Søn, så handler du med folk, der ved, hvad de taler om.

Folk, der selv har prøvet at stå med de samme udfordringer som kunderne. Folk der ved, hvor kritisk det er, når du på byggepladsen finder ud af, at du mangler et beslag eller en skinne i den rigtige størrelse. Når den rigtige størrelse ikke er standard, men en der først skal skæres til, inden den leveres. Og når leveringen helst skal være samme dag.

Uanset, hvilken medarbejder hos Erik Larsen & Søn du taler med, så er det folk, som sætter det gode håndværk og den faglige service i højsædet og som altid har et bud på en løsning, når der skal hænges et ventilationsanlæg op, laves rørføring, opstilles sikkerhedsrækværk eller noget helt fjerde.

Se vores udvalg af skinner, stålsamlinger, rørfittings og andre byggematerialer i Webshop | Erik Larsen & Søn

Erik Larsen & Søn
Hovedvejen 219
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK66068714
P nummer: 1002224481

Kontaktperson

Peter Birkmann
CEO
pb@erik-larsen.dk

Send til en kollega

0.031