23948sdkhjf

CE-mærkning

Tilbydes
Udløber
23. februar 2023

Maskinsikkerhed ApS hjælper fabrikanter og brugere med at CE-mærke maskiner. Vi laver risikovurdering, teknisk dossier og giver forslag til mulige sikringsløsninger.

Maskinsikkerhed ApS underviser desuden fabrikanter i selv at kunne lave risikovurdering, teknisk dossier mv., så fabrikanterne selv kan gennemføre CE-mærkning af deres maskiner.

Krav til CE-mærkning

Maskiner og udstyr, der er omfattet af et produktdirektiv, skal være CE-mærket og må derfor hverken sælges eller bruges uden at bære CE-mærket.

CE-mærket er fabrikantens markering af, at maskinen eller udstyret overholder de produktdirektiver, den måtte være omfattet af.

CE-mærkningen markerer overfor myndigheden, at maskinen er omfattet af et eller flere produktdirektiver.

CE-mærkningen indikerer også, at myndigheden ikke kan stille andre indretningskrav end dem, der er nævnt i de relevante direktiver i CE-mærkningen.

Fabrikanten har ansvaret for maskinens indretning og CE-mærkning.

I visse tilfælde kan ansvaret også være hos importøren eller andre. I tvivlstilfælde kan EF-overensstemmelseserklæringen oplyse, hvem der er den ansvarlige for maskinens indretning og CE-mærkning.

Hvordan CE-mærker man?

Alle virksomheder, der bygger maskiner eller bruger maskiner i produktionen, som fx fabrikanter, maskinombyggere eller brugere af maskiner, har brug for viden om, hvordan man CE-mærker maskiner.

En maskine må nemlig ikke sælges uden en CE-mærkning.

Der er mange penge at spare på struktureret konstruktion og fremstilling af maskiner.

Ved at efterleve kravene til CE-mærkning i Maskindirektivet får du automatisk opbygget en struktur i din virksomhed, som giver dig mulighed for en mere rationel udvikling, fremstilling eller ændring af maskinerne.
Udbyder
Maskinsikkerhed ApS

Maskinsikkerhed ApS
Lejrvej 17
3500 Værløse
Danmark

Pernille Brøndum
Telefon: +45 22107895
Fax: +45 44473151


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.157