23948sdkhjf

Specialister i spåntagende bearbejdning

Tilbydes
Udløber
15. februar 2023

RM Fintech har specialiseret sig i spåntagende bearbejdning af præcisionskomponenter, små og store serier, prototyper, 0- serie og anden finmekanisk produktion til inden- og udenlandske industri- virksomheder.

RM Fintech har gennem 25 kvalificerede og dygtige medarbejdere opbygget et stort knowhow i fremstilling af højpræcisionskomponenter.

Til programmering og konstruktion anvender vi Mastercam CAD/CAM, og er i stand til at modtage elektroniske tegninger i forskellige formater.

Maskinparken er omfattende med højtudviklede CNC- dreje/fræsecentre, CNC- langdrejere, bearbejdningscentre og stort FMS- anlæg med 3 fræsecentre.

RM Fintech er således specielt gearet til spåntagende bearbejdning af præcisionskomponenter i den højeste kvalitet. En høj automationsgrad sikrer en konkurrencedygtig produktion både i små og store serier.

Vi har specialiseret os inden for:

 

• Automatdrejning op til ø 65mm

• Drejning op til ø400

• Langdrejning op til ø 32mm

• 4 akset CNC- fræsning

• Fræsning på Doosan fræsecenter med 7 paletter 630 x 630mm.

• Fræsning på FMS- anlæg

Derudover har vi speciale i bearbejdning af teknisk plast, aluminium, rustfri, messing, stål og støbegods. Kan udføre SPC målinger ved store serier og vil altid efter ønske kunne levere målerapport.

Vi tilbyder ligeledes at levere færdige emner med overfladebehandling som: delta, fornikling, eloxering, div. maling og hærdning.

Vi foretager gerne mindre montageopgaver for vores kunder.
Udbyder
RM Fintech ApS

RM Fintech ApS
Hartvig Jensensvej 2
4840 Nørre Alslev
Danmark

Thomas Christiansen
Telefon: +45 40273276
Fax: +45 54461036


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.172