23948sdkhjf

Olet Industrigummi A/S leverer gummi/metal emner

Tilbydes
Udløber
31. januar 2023

Mange kunder har fået øjnene op for fordelene ved at gummi bliver vulkaniseret direkte på metallet.

Olet Industrigummi A/S producerer kundedesignede emner hvor gummi vulkaniseres på metal, som er en solid og holdbar kombination, som kan både forenkle og styrke en konstruktion.

Ved at vulkanisere gummi og metal sammen til et støbt gummi/metal emne kan monteringsopgaver også gøres nemmere og skabe mangeartede løsninger på en formgivningsopgave. Vi har egen klargøringsafdelig for at sikre forbehandlingen af metallet er gjort grundig og korrekt, hvilket er meget vigtig for at sikre en god vedhæftning mellem gummi og metal. Er denne forbehandling gjort omhyggelig, så kan silikone-gummi også vedhæfte til metal.

Den vigtigste forudsætning for god vedhæftning mellem gummi og metal, er en grundig forbehandling af metallet, hvor metallet bliver affedtet, sandblæst og primet med den type primer, der passer til gummitypen. Netop her har  flere frustrede kunder kontaktet os med eksempler på emner, der ikke kan holde til den belastning, som gummi/metal-emnet er beregnet til. Det skyldes, at der er ikke er lavet en ordentlig forbehandling af metallet, som gør at vedhæftningen ikke fungerer. Det er tidskrævende at lave en ordentlig forbehandling og derfor kan det være der, hvor der bliver sparet på arbejdslønnen for at kunne levere et billigere produkt - med det resultat at emnet går i stykker før tid.

Vi tilbyder systemleverancer, hvor vi sørger for indkøb og logistik af både metal og gummi, så vi leverer et færdigt produkt til kunden.

Da Olet Industrigummi A/S er en lille virksomhed har vi nemt ved at omstille os og derved hjælpe når hasteopgaver skal gennemføres og leveres hurtigt. Vi hjælper gerne med at vejlede i valg af den rigtige gummikvalitet til opgaven og design af metallet, så den bedste vedhæftning opnås.

Kontakt Olet Industrigummi på tlf. 7636 1660 eller olet@olet.dk
Udbyder
Olet Industrigummi A/S

Olet Industrigummi A/S
Vinkelvej 3
6600 Vejen
Danmark

Dorthe Frederiksen
Telefon: +45 76963084


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.158