23948sdkhjf

Butikker øger deres omsætning og rækkevidde med live-salg

Tilbydes
Udløber
12. november 2022

Live-salg kan skabe imponerende vækstrater og give din butik mere nærvær. ELISA kan hjælpe med alt det administrative og mere til

Live-salg - Skab nærvær og økonomisk vækst

Øget omsætning, større synlighed og personlig relation til dine kunder. Lyder det som sød musik i dine øre? Så er live salg en oplagt salgskanal for dig.

I den moderne detailhandel, er det nødvendigt at tænke nyt. Flere undersøgelser viser, at dine kunder ønsker mere end blot et salg online. De vil have den menneskelige faktor.

Live salg er en ny form for salgskanal og en hybrid mellem den fysiske og digitale butik. Du får nærhed og faglighed fra den fysiske butik, og rækkevide og tilgængelighed fra e-commerce. Det er det bedste fra to verdener, uanset om du er webshopejer eller butiksejer.

Men hvad er det liveshopping kan?
En af de helt store fordele ved live salg er, at du i stedet for at have 1:1-salg, får relationen én til mange. Her når én forretning ud til mange kunder, og alle parter kan interagere med hinanden.

En unik købsoplevelse for kunderne:

·      Du får følelsen af at være i en butik med hjælp og rådgivning.

·      Du får en autentisk oplevelse og kan interagere med dem, der sælger.

·      Det sker her og nu, og du bliver en del af et fællesskab.

Men der er også et hav af fordele som butik eller webshop:

·      Du får øget salg og kundetilstrøm.

·      Du skaber personlig interaktion med kunderne.

·      Du får øget synlighed og større kendskab.

Live video på Facebook skaber en enorm rækkevidde
Der er opstået stor vækst i live salg på sociale medier. Hvis du går live på Facebook – selv som en lille butik uden mange følgere – kan du have en gigantisk seerskare.

Liveshopping på Facebook har et utal af fordele, da det kræver en meget lille investering og du får høj gratis eksponering. Med live salg på Facebook, spreder eksponeringen sig som ringe i vandet, når kunderne bestiller ved at skrive kommentarer. Så får du boostet din synlighed, og du forbliver top of mind hos kunderne.

ELISA hjælper med det administrative, skaber større salg og en god kundeoplevelse
Der kan være mange administrative opgaver ved live salg, som kan holde dig tilbage. Hos Easy Live Sales kan vi hjælpe dig. Vores ’ja-tak-robot’ ELISA tager sig af alle bestillingerne og følger med i, hvem der skal have hvad.

Vi kobler din Facebookside sammen med din fysiske butik eller digitale forretning. Så svarer ELISA alle dem, der kommenterer med et link til indkøbskurven samt holder styr på bestillinger, forsendelser og lager.

Klar, parat, live salg
Live salg er mere en bare øget omsætning! Det er underholdning, rådgivning og et virtuelt mødested. 
Udbyder
Easy Live Sales ApS

Easy Live Sales ApS
Haslegårdsvej 8
8210 Aarhus V
Danmark

Christian Vester
Telefon: +45 28455966

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.129