23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Specialister i dybtræk - CK Deep Drawing

Udløber
26. oktober 2031

Dybtræk er en ressourcebesparende proces. Emnerne kan forædles ud fra samme stykke metal, og der er derfor ikke behov for efterfølgende svejsning og efterbehandling. CK Deep Drawing udfører konventionelt træk, krængetræk (vendetræk), hydromekanisk træk, asymmetriske træk og flere træk på samme plade og er specialist i det.

Emnerne opnår en høj styrke pga. den kolde formgivningsproces, og det betyder, at de kan fremstilles i tyndere pladetykkelser end ved andre fremstillingsmetoder.

Hvad er egnet til dybtræk?
Dybtræk er egnet til mange formål som f.eks. lampedele, gulvvarmeplader, ståltoiletter, ventilation, pumper, togbremser og landbrugsmaskiner mv. CK Deep Drawing er erfarne i at lave de kendte optrækstyper, som f.eks. anvendes til produktion af fodertrug, drikkekopper til stalde, og toiletter i toge. Dybtræk med flere træk er en anden spidskompetence, som kan gøre meget store emner meget mindre, uden at materialet springer.

CK Deep Drawing laver produktudvikling sammen med kunderne. Emner udvikles og optimeres enten ved at lave dem tyndere eller ved at ændre materialet. Ofte kan plastic og andre fremstillingsmetoder udskiftes med metal og gøre produktet både bedre, mere slidstærk og billigere.

CK Deep Drawing og dybtræk
Vi arbejder i pladetykkelser fra 0,5 mm til 20 mm og dybtrækker i stål, rustfrit stål og aluminium. Ud fra ordrens karakter og de analyseresultater vi er nået frem til, konstruerer vi forskellige typer værktøjer i CAD til det enkelte dybtræks emne, og vælger den bedst egnede presseteknik. Al montage af egne emner, udføres af os.

Læs mere på www.ckdeepdrawing.dk

 

 

CK Deep Drawing | C & K Johansen A/S Denmark
Kærgårdsvej 5
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73205328
P nummer: 1002395165

Kontaktperson

PM

Send til en kollega

0.094