23948sdkhjf

Metaldetektor til vasketøj indlevering!

Tilbydes
Udløber
31. december 2022

EGE`s metaldetektorsystem har stor rækkevide og kan med fordel benyttes i en igang værende produktion, til at lokalisere såvel små som store uønskede metal dele i eksempelvis en indleverings pult til vasketøj i offshore branchen. Formålet med metaldetektoren er primært at opdage uønskede metaldele rettidig, og derved undgå unødvendige driftsstop, ødelæggelse af roterende og vaskende redskaber, i vaske maskinen. Altsammen med focus på minimering af omkostninger ,og dermed  medvirke til en korrekt og problemløs produktions/vaske afvikling. Systemet er enkelt opbygget, og består af en løs detektor spole, der typisk monteres tæt på tøj indleverings indkast/lemmen, og dermed tæt på de forbi kommende beklædning/stof.  De fundne metal genstande i tøjet kan være mange slags, og spænder fra søm, skruer, beslag, glemt håndværktøj, mm. Den fysiske monteringen af spolen er enkel og let gjort, og kan typisk være ved siden af det aktuelle bevægende emne, som ønskes overvåget for metal forurening, og vil typisk være lodret under indleverings lemmen. En tilhørende overvågnings elektronik enhed forbindes med spolen, hvor placeringen er ukritisk, og derfor kan monteres frit efter brugerens ønske. Følsomheden overfor metaldelene er betinget af hvilken type elektronik enhed der vælges, samt den bruger justering, der kan tilpasses detekteringen for hhv. små metal emner, til større uønskede og kraftig ødelæggende metal genstande.

Typiske andre metal detektor indsats områder er:

*Teglværker, hvor afbrækkede skovle metaltænder fra ler gravemaskiner, samt andre udefra kommende                         metaldele, der kan ødelægge eller beskadige efterfølgende ler sønderdelings værktøj.
*Sand og grusgrave, hvor metaldele i sorterings processen af sand og grus produkter er uønsket.
*Gibs recycling, hvor søm,skruer og beslag skal sorteres fra, inden gibsen genanvendes eller sendes på deponi.
*Brændbart træ, hvor søm,skruer og beslag skal sorteres fra, inden træet findeles til træflis, for efterfølgende bla. at blive anvendt til afbrænding på kraftvarme værker.
*Fiskeri sortering, hvor havbund metalaffald og muslinger separeres, efter optagning med net.
*Papir recycling, hvor affalds papir af forskellig art findeles til små papirflis, med det formål at blive afbrændt på kraftvarme værk. Findelings processen bliver desværre hurtig nedslidt eller kan gå i stykker ved en kontakt med en uønsket metaldel, hvorfor en detektering af metal er yderst vigtig.

*Vasketøj ”modtager” pult, hvor det beskidte offshore arbejdstøj i indleverings procesen tjekkes for uønskede og glemte metal genstande i lommerne, med det formål at beskytte de benyttede industri vaskemaskiner mod overlast, beskadigelse og sidts men ikke mindst mod driftsstop.

 Formålet med et metaldetektor anlæg, er som navnet siger, at finde uønskede metaldele, som i værste tilfælde kan forårsage omkostnings tunge skade på de efterfølgende skærende findelende bevægende værktøjer. og evt. være årsag til driftsstop, og i worst case udskiftning af ødelægge den ønskede endelige produktion.

Kontakt 

EGE-Elektronik ApS
Lars Iversen
Mob: 20230071
E-mail: Lars.Iversen@Ege-Elektronik.com
www.ege-elektronik.dk
EGE-Elektronik ApS | Forstallé 79 | DK 6200 Aabenraa | Tel.: +45 70207271| Fax: +45 7020727

Klik også på nedenstående links for at få mere informationer vedr. metal detektor indsats:

*Metaldetektor til teglværker
*Metaldetektor til sand og grusgrave
*Metaldetektor til gibs plade recycling
*Metaldetektor til brændbart træflis.
*Metaldetektor til fiskeri sortering
*Metaldetektor til papir recycling
*Metaldetektor til industri vasketøj

Klik her for EGE-Elektronik Linkedin  profil!!

Søgeord: Metaldetektor, Metal detektor, Metalfinder, Metal finder.
Udbyder
Ege-Elektronik Specialsensorer ApS

Ege-Elektronik Specialsensorer ApS
Forstalle 79
6200 Aabenraa
Danmark

Lars Iversen
Telefon: +45 20230071


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.203