23948sdkhjf

Sådan undgår du stort spild på blomster

Tilbydes
Udløber
1. september 2023

Det er et kendt problem i blomsterbranchen at de blomster, der bliver leveret til butikkerne, kan være af svingende kvalitet og holdbarhed. Det kan ende med at blomsterne bliver destrueret, og det koster distributøren mange penge.

FHS Scandinavia oplever at flere blomsterdistributører, bl.a. Bare Blomster, Stokke i Norge, har problemer med stort spild på lagrer og butikker. Blomsternes svingende niveau i kvalitet og holdbarhed skyldes ofte gasser eller højt skimmelniveau i luften på lagrerne og i butikkerne, og derfor kan en enkel  partikel- og skimmelprøve være starten på at få  identificeret det underliggende problem.

Hos Bare, og andre lignende blomsterleverandører, løser FHS Scandinavia skimmeludfordringer med specialudviklede ionisering- og filtersystemer. Blomsterne får en længere holdbarhed og høj kvalitet, når skimlen elimineres og virksomhederne undgår hermed store tab. Samtidig oplever personalet - og specielt de af dem, der har astma - at luften bliver betydelig forbedret.

Hvis du vil  vide mere om hvordan FHS Scandinavia arbejder med at forbedre luften til glæde for blomster og mennesker, så kontakt FHS Scandinavia. Du kan også finde mere information om oniseringsanlæg fra

www.airgenic.com

, der har udviklet

ioniseringsteknologien

på en måde, der kan eliminere det totale kimtal, herunder både partikler, coronavirus, skimmel og gær.
Udbyder
FHS Scandinavia ApS

FHS Scandinavia ApS
Strandgade 18
5683 Haarby
Danmark

Bjørn Parelius
Telefon: +45 27626173

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.187