23948sdkhjf

Franchisetager søges til Kjærstrup - Bornholmske fristelser

Tilbydes
Udløber
6. juli 2029

Birgitte Kjær og Peter Bræstrup, startede

Kjærstrup

i Snogebæk på Bornholm i 1999. Udgangspunktet er de klassiske konfektureprodukter, solidt håndværk, kvalitetsråvarer og et højt serviceniveau. Dog altid med det for øje, at vi skal være i stand til at udvikle os i takt med vores omgivelser og de muligheder, der opstår i en verden fuld af forandring. 
  
Vores arbejde har resulteret i ros og anerkendelse, heriblandt Det Danske Gastronomiske Akademis Hædersdiplom og Slow Foods Guldsnegl. Kjærstrups flødeboller er også blevet kåret til Danmarks bedste af Magasinet Smag & Behag. I 2017 blev Kjærstrup kåret til årets virksomhed af Erhverv Øst på Bornholm.
BESKRIVELSE AF KONCEPT
 
Beskrivelse af koncept
Hos Kjærstrup har vi tænkt konfektureuniverset ud af boksen og helt ind i sommerlandet. Vi er gået fra at have travlt i den traditionelle chokoladesæson (fra efterår til påske) til at være et helårskoncept, hvor vi bygger bro mellem kvalitetskonfekture, verdens bedste flødeboller, chokoladedrikke, is og Bornholmske specialiteter.
 
Kjærstrup konceptet har butikker på mange forskellige typer lokationer, i sommerlandet, på gågaden og i storcenteret. Ser du en god beliggenhed eller har en god idé så hører vi gerne fra dig.

Hos Kjærstrup har vi sammen med vores franchise partnere skabt et uformelt, hyggeligt og familiært miljø, der smitter af på såvel medarbejdere som kunder. Kjærstrup har en flad struktur, hvor alle hjælper hinanden med at skabe værdi for andre gennem chokoladeglæde, chokoladeviden og chokolademuligheder.
 
Hos Kjærstrup er der en sammenhæng mellem pris, tid og kvalitet som gør, at kunderne gerne køber Kjærstrup-oplevelsen. Samtidig har du som franchisetager mulighed for at skabe dig et godt afkast på den økonomi og tid, du har investeret i din nye virksomhed.
 
Konceptbutik: En fuldt udstyret konceptbutik med chokoladeafdeling og isbar kræver min. 60 m2
Når vi sammen har fundet et egnet lokale i dit lokalområde, så er det Kjærstrups arkitekt og øvrige indretnings team der sørger for at få din koncept butik bygget op, således at du kan forberede dig på den travle hverdag i dit nye job som selvstændig i et detail koncept i rivende udvikling.

 

Du kan læse mere

her
Udbyder
FranchiseHub ApS

FranchiseHub ApS
Lyshøjen 8, K5
8520 Lystrup
Danmark

Tom Skovbon
Telefon: +45 20219900

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.156