23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Smedearbejde i rustfast, jern og aluminium

Udløber
22. april 2025

I Nørgaard Tekniks smedeværksted sikrer vores mange dygtige smede, at dit smedearbejde bliver løst med den højeste kvalitet. Vi har gennem 30 år opbygget en bredvifte af svejsekompetencer, og varetager både smedeopgaver i aluminium, alm. stål og rustfri stål.

Vi har ved Nørgaard Teknik været verificeret i mange år til at udføre svejseopgaver for fødevareindustrien, hvor vi udføre al salgs opgaver så som at opsvejse komplette kabinetter og stativer samt forskellige special konstruktioner. Vi har erfaring indenfor fødevarebranchen, og ved at der stilles høje krav til dokumentationen og sporbarheden, hvilket vi ynder at udføre til perfektion. 

Vores medarbejdere er kompetente, yderst erfarne og sætter en dyd i at levere et ordentligt svejsearbejde, og samtidig er de omstillingsparate til hverdagens spændende opgaver og udfordringer. Den enorme erfaring og alsidighed hos vores smede tillader os at varetage enhver smedeopgave og tilbyde sparring omkring, hvordan vores kunders opgave løses mest effektivt. Sparringen af vores svejseerfaringer tilbydes ligeledes for at give vores kunder et mere optimalt produktionsgrundlag.

Du er velkommen til at kontakte os, og få et godt og uforpligtigende tilbud på smedearbejde hos Nørgaard Teknik. Du kan se mere om os her: https://noergaardteknik.dk/

Nørgaard Teknik A/S
Nørgaardsvej 5
8963 Auning
Norddjurs Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19372731
P nummer: 1000616730

Kontaktperson

NA
Nicki Andersen
Produktionsteknolog
+45 87869089 na@nt-as.dk

Send til en kollega

0.047