23948sdkhjf

Transport og baksning af industrimaskiner - Kontakt Knud Gade

Tilbydes
Udløber
30. april 2026

Det har igennem mange år været et af vores specialer at flytte og bakse maskiner/anlæg. Det kræver det rigtige materiel samt velkvalificerede og omhyggelige medarbejdere at varetage sådanne opgaver, uanset om maskinen vejer 1 eller 40 tons. Vi har 50 års erfaring inden for maskinflytning/baksning og kan tilbyde en lang række serviceydelser inden for dette område.

Vi råder over lastvognskraner med en kapacitet på op til 185 t/m, udstyret med lukkede maskinanhængere og -sættevogne.

Vi udfører totaltransporter fra én lokalitet til en anden og vi er vant til at arbejde i både ind- og udland med vore egne lastvogne eller i samarbejde med kolleger. Vi kan ligeledes stå for hjemtagning af maskiner fra udlandet. I bestiller os til opgaven og så klarer vi resten indtil maskinen står på anvist plads ved kunden.

Vores dygtige og erfarne medarbejdere kan bl.a. varetage både aflæsning, indsætning og eventuelt forankring af maskiner. Vi er selvfølgelig også behjælpelige med transport/montering af anlæg og transportører.

Som en yderligere service i forbindelse med maskintransport har vi etableret et lager/maskinhotel, hvor der er mulighed for at leje plads til opbevaring af maskiner og udstyr i kortere eller længere perioder.

Læs mere om transport og baksning af industrimaskiner 
Udbyder
Knud Gade A/S

Knud Gade A/S
Englandsvej 3
7100 Vejle
Danmark

Morten Gade
Telefon: +45 75820355
Fax: +45 75720770


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.156