23948sdkhjf

Book en teknologi workshop med Kurt Godsk

Tilbydes
Udløber
11. november 2022

Er din virksomhed usikker på valg af teknologi og platforme, og mangler I en uafhængig sparringspartner, kan I booke TekPartners CEO, Kurt Godsk, til en workshop, hvor I får rådgivning og teknologisk sparring til jeres eksisterende eller kommende projekt.

Det er samtidig en mulighed for jer at prøve af, hvordan et samarbejde med TekPartner virker - uanset om I har brug for konsulenter til jeres virksomhed, vil teste outsourcing eller ser muligheder i at placere projektudviklingen remote. 

Hos TekPartner er vi specialister i udvikling af apparater, styrings- og overvågningssystemer. Vi tilbyder projekt- og konsulentydelser indenfor design, konstruktion, test og dokumentation, og varetager din virksomheds udvikling effektivt og omkostningsbevidst. Vi har løst flere end 200 projekter inden for apparatudvikling for danske og internationale virksomheder siden vores start i 2009. 

Vi har bl.a. kompetencer inden for:

  • Udvikling af elektroniske styringer – fra små optimerede mikroprocessorer til komplekse platforme med FPGA og CPU moduler/kredsløb
  • Design og udvikling af opkoblede systemer over fx RS232/422/485, CAN, USB, Eternet eller trådløst: fx WiFi, ZigBee, Z-Wave, WMBUS, Bluetooth, BLE og GSM.
  • Design og udvikling af mobile løsninger med fx iOS, Android og andre OS´er, samt Qt og GUI.
  • Planlægning og udførelse af myndighedsgodkendelse (EU/CE, UL/CAS etc.) og certificering (Bluetooth, ZigBee, Z-Wave o.l.) af elektroniske styringer.
  • Produktionsklargøring, dokumentation, testværktøjer, opstart af produktion samt monitorering og support til fabrik.

Kontakt

os for en nærmere snak om muligheder for jeres virksomhed
Udbyder
Etteplan Denmark A/S

Etteplan Denmark A/S
Hørkær 28, 1.
2730 Herlev
Danmark

Johnny Jensen
Telefon: +45 40165216

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.141