23948sdkhjf

Brugervenlige IT værktøjer til bygge- og ejendomsbranchen

Tilbydes
Udløber
4. november 2021

Vi har samlet den perfekte kombination af værktøjer, som giver mulighed for en effektiv styring, bedre overblik og sparer tid og ressourcer samtidig med kvaliteten af dokumentationen forbedres.

AjourContent - BIM & Information Management


Virksomheder i byggebranchen udfordres konstant med øgede krav fra bygningsejere om at levere mere detaljeret bygningsinformation fra projekt til projekt. Hvordan styrer og kvalitetssikrer du det indhold, der bruges til at levere forventninger og krav?

AjourCollab

  - Er en effektiv samarbejdsplatform til at håndtere projektets IKT-krav, styre bygningsdelsdata og til hurtig udarbejdelse af tilbudslister med mængder.

AjourObjects 

- Få en helt ny måde at forbedre kritisk strategisk forståelse af kompleks projektinformation, tag forstærkede forretningsmæssige beslutninger, der forbedrer præstation, kvalitet og effektiviteten i leveringen af projektet, som alt sammen har en positiv indvirkning på økonomien.


AjourBuild - Brugervenlige IT værktøjer til bygge- og ejendomsbranchen


Vi har samlet den perfekte kombination af værktøjer, som giver mulighed for en effektiv styring, bedre overblik og sparer tid og ressourcer samtidig med kvaliteten af dokumentationen forbedres.

AjourInspect

 - Hold styr på din ejendom eller dit byggeri med 

AjourInspect

 - du får både nemmere og bedre dokumentation af byggeprocessen under udførelse, ved aflevering og ved mangelgennemgang.

AjourQA

 - Er et værktøj til digital kvalitetssikring og fotodokumentation. Du øger kvaliteten af din dokumentation, da den bliver lavet og færdiggjort i takt med at arbejdet udføres.

AjourTender

 - Gør det enkelt at oprette og styre digitale udbud og afholde digital licitation.

AjourBox 

- Et integreret projektweb til dokument- og tegningshåndtering, der let giver overblik over nyeste revisioner/versioner.

AjourFM

 - Bruges til at udarbejde digitalt drifts- og vedligeholdelsesmateriale i forbindelse med aflevering af byggeriet og til brug for den efterfølgende drift og servicering af bygningen.
Udbyder
Ajour System a/s

Ajour System a/s
Sanderumvej 16B
5250 Odense SV
Danmark

Asmus Larsen
Telefon: +45 25 53 44 53

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.156