23948sdkhjf

Når der er brug for maksimal mobilitet

Tilbydes
Udløber
20. oktober 2099

Lad ikke ergonomien og sikkerheden gå på kompromis, blot fordi jeres gods har varierende lokationer.

De fleste arbejdspladser har en truck, en mobil stand-in, som kan nå derhen hvor kranerne ikke rækker. Der skal ikke ret mange løft eller træk ved eller under 40kg til før det kan påvirke medarbejderen. Derfor er det vigtigt at have det rigtige udstyr til at minimere disse risici.

Vores store udvalg af løfteåg til trucks giver dig mulighed for at have en løsning til alle typer af løft på alle lokationer på arbejdspladsen. Med løfteåg til trucks, kan du let løfte tønder, rør, plader, sække m.m. op og ned af paller og mellem lokationer. Det er ikke kun en smart løsning til hverdagens udfordringer, men også til de mere atypiske løft, der opstår i årets løb. 

Ved at have det rigtige udstyr i din arbejdspladsindretning, sikrer du dine medarbejdere mod utilsigtede løft, skub og træk, som kan belaste dem uhensigtsmæssigt. Men, ikke nok med det, du sparer også tid, ved altid at sikre en effektiv arbejdsproces.

Så ring på 73628800 eller skriv på info@danloeft.dk og hør mere om de mange varianter af truckåg, der kan optimere din arbejdsplads.

Besøg os på danloeft.dk og lær mere om vores produkter og services. 
Udbyder
Danløft A/S

Danløft A/S
Rugkobbel 262
6200 Aabenraa
Danmark

Maj-Brit Sievers Iversen
Telefon: +45 73628800


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.125