23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Et god installation kræver korrekt valg af ventiler - Ventilløsninger fra Armatec

Udløber
31. december 2035

Udfra dine oplysninger om medie temperaturer, tryk samt anvendelse, kan vi fra vores store ventilprogram, hjælpe med den helt rigtige løsning til netop din installation .

Kugleventil
Én kugleventil til de fleste opgaver
Vælg et kugleventildesign der dækker de fleste applikationer. Armatec 3-delt kugleventil type AT3533S/3534S har et pris/kvalitet forhold, der gør den til den bedste 3-delte kugleventil på markedet. Den er som standard forberedt til automatision med ISO top og ventilen har en unik reces (feder/not tætning) mellem sæde og endestykkerne. Dette sikrer optimal centrering og tætning.

Vælg kvalitet fra starten
Undgå dyre udskiftninger ved fra starten at anvende butterflyventiler med 2-3 længere levertid. Armatec/Wouter Witzel butterflyventiler anvender ægte påvulkaniseret liner, derved kan der anvendes en hårdere gummikvalitet, der giver mindre slid og ekstra lang holdbarhed. Ventilerne er velegnede til opgaver med mange operationer. Ventilen kan typisk "glemmes" de næste 10-20 år og har levetidsomkostninger, der er 2-3 gange mindre end butterflyventiler med løs liner.

Inden problemer med isolering
Anvend nyeste design af helsvejse kugleventiler. Armatec har sammen med vores producent udviklet en helsvejs kuleventil med høj hals, der lever op til de nyeste krav om isolering. Samtig er det nyeste design som standard forberedt for montage med aktuator.

Læs mere på vores hjemmeside >>

Armatec A/S
Mjølnersvej 4-8
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42685313
P nummer: 1001829239

Send til en kollega

0.064