23948sdkhjf

Uni-Safe, et samarbejde der bygger på tillid.

Tilbydes
Udløber
9. september 2021

Hos Uni-Safe har vi den holdning at når man anskaffer sig en redningsflåde eller andet redningsmateriel hos os, er det samtidig starten på et samarbejde. At beskytte og redde mennesker i nød er kernen i alt hvad vi beskæftiger os med, og med over 40 års erfaring indenfor salg og service af redningsmateriel vil vi gerne have at kunden har tillid og føler sig tryg i det samarbejde vi ønsker at skabe i hele levetiden af det produkt der leveres.

Vi er en del af et af verdens førende leverandører af redningsmateriel, forstået på den måde at vi er autoriseret af Survitec Group til at udføre service på deres redningsflåder. Det gælder i øvrigt alle de brands vi leverer og forhandler, at vi har en autorisation fra producenten og af vores nationale myndigheder til at udføre lovpligtigt og anbefalede serviceeftersyn. Vi er en del af et stort netværk af ligestillede autoriserede salgs- og service organisationer, der derved kan tilbyde service i hele verden og dækker 2.000 havne.

Vi ønsker at have ry for at udføre god service til vores kunder og at vores arbejde bærer præg af en høj standard. Vores serviceteknikkere bliver løbende opdateret af de enkelte producenter med servicebulletiner, nyt udstyr, opdaterede faciliteter og uddannelse, så vi altid er i stand til at udføre korrekt og troværdig service og reparationer af kundens redningsudstyr.

For at udføre korrekt og autoriseret service, og for at holde en acceptabel servicetid af udstyret er vi underlagt at have en række af producenterne godkendte komponenter og reservedele liggende på lager. Alle dele der anvendes til et autoriseret service er fuldt dokumenteret og kan spores tilbage til producenterne og deres underleverandører.

Vores kompetente salgsafdeling og autoriserede værksted kan til en hver tid kontaktes og konsulteres for spørgsmål om produkterne eller bookning af et service.

Udover afdelingen og vores primære servicecenter i Frederikshavn råder vi over tilsvarende værksted på vores hovedkontor i Hvidovre samt hos vores selskaber Uni-Safe Rettungsgeräte i Wedel nær Hamburg og Uni-Safe Greenland i Nuuk.
Udbyder
Uni-Safe A/S

Uni-Safe A/S
Valseholmen 15-17
2650 Hvidovre
Danmark

Kim Larsen
Telefon: +45 32860522

Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.187