23948sdkhjf

Tilmeld dig ATL’s populære lederuddannelse!

I alt DKK 12.500 ekskl. moms Tilbydes
Udløber
17. december 2021

I en tid med store forandringer og krise er de rigtige ledelsesværktøjer alfa og omega. Du får hele værktøjskassen på Transportens Lederuddannelse. Femte hold på ATL’s roste og efterspurgte uddannelse starter op i efteråret 2020. ATL og DI’s ledelseseksperter har med udgangspunkt i branchens udfordringer udviklet en praktisk orienteret lederuddannelse. Den klæder dig godt på til de svære ledelsesopgaver med fokus på transportbranchen.

ATL og DI´s ledelseseksperter har med udgangspunkt i branchens udfordringer udviklet en praktisk orienteret lederuddannelse, der giver dig øget indsigt i lederrollen, og udstyrer dig med en solid værktøjskasse med de ledelsesredskaber, du har brug for som leder i vejgodstransportbranchen.

Bag undervisningen står erfarne ledelseskonsulenter fra DI´s afdeling for Ledelsesudvikling & Produktivitet. Underviserne har stor erhvervserfaring, hvorfor læringen bliver koblet op på konkrete cases og eksempler. Undervisningen er tilrettelagt således, at den er særligt rettet mod branchen.

Læs mere og tilmeld dig kurset ved at følge linker

her
Udbyder
ATL - Transportens Arbejdsgivere

ATL - Transportens Arbejdsgivere
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Danmark

Cecilie Bjørk Thomsen
Telefon: +45 33773614

Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.14