23948sdkhjf

Strategisk ledernetværk

I alt DKK 4.995 ekskl. moms Tilbydes
Udløber
3. december 2021

Sparring med profiler der leder deres virksomheder på et strategisk niveau

Bliv en del af et stærkt og kompetent netværk af stærke lederprofiler fra produktionsbranchen. I netværket kan du dele dine successer og udfordringer med personer fra produktionsvirksomheder, der har lettere ved at sætte sig i dit sted. Her kan du lade dig inspirere af andre ledelsesskikkeler i et miljø hvor du kan træde et skridt tilbage og betragte produktionen og din virksomhed i et nyt perspektiv. I netværket vil du opnå en masse nyden viden om emner indenfor automatisering, digitalisering og procesoptemering der kan anvendes i din virksomhed.

Fortroligt og intensivt netværk

Netværket består af 10-15 personer der er ejerledere, administrende direktører eller lignende i deres virksomheder. Der bliver afholdt 8 netværksmøder årligt. Alle netværksmøderne bliver tematiserede med spændende og relevante oplæg fra eksperter indenfor digitalisering, automatisering og procesoptimering der er relevante for udvikling og daglig ledelse.

Fokus på praktisk anvendelighed for deltagerne

Temaerne og emnerne vil være særligt relevante for de lidt mindre produktionsvirksomheder (fra omkring 50 ansatte og nedefter). Der lægges vægt på at det skal være håndgribeligt og praktisk anvendeligt for deltagerne. Efter oplæggene inviteres og opfordres der til erfaringsdeling deltagerne imellem.

Emnerne for de første 8 møder vil være:

  1. Intro og kendskab til hinanden
  2. Strategi (Agil)
  3. Forandringsledelse
  4. Kommerciel forretningsstrategi
  5. Digitalisering og automatisering
  6. Nye samarbejdsformer
  7. Personligt lederskab
  8. Bestyrelse

Læs mere om emnerne i det strategiske ledernetværk på DKPUs hjemmeside

Der er afsat 2-3 timer pr. møde som afholdes med 5 ugers mellemrum for at give dettagerne mulighed for at afprøve eller implementere ny viden i deres respektive virksomhed. 
Udbyder
Dansk Produktions Univers

Dansk Produktions Univers
Spettrupvej 7B
8722 Hedensted
Danmark

Telefon: +45 70228722


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

1.255